За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Крапельна кавоварка DeLonghi ICMJ 210.BK (ICMJ210.BK)

код товару: U0048558
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління електронне
Тип кави для використання мелений
Резервуар для води 1,2 л
Матеріал корпусу скло
Потужність 1000 Вт
Комплектація інструкція ,  кавоварка ,  кавник
Особливості знімний резервуар для води ,  індикатор рівня води
Габарити 17 х 27.4 х 34.6 см
Вага 2,2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник DeLonghi
Модель ICMJ 210.BK
Артикул ICMJ210.BK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відома компанія з виробництва автоматичних кавових машин і кавоварок Delonghi представила нову стильну і сучасну крапельну кавоварку Delonghi ICMJ 210 BK. Компактна і досить проста у використанні, крапельна кавоварка DeLonghi ICMJ 210 BK з серії Brillante має об'єм в 1,25 літра, чого буде цілком достатньо для приготування десяти чашок меленої кави. Принцип роботи кавоварки крапельного типу дуже простий. Їх так само називають фільтраційними кавоварками, тому що вода, нагріта до 95-100 градусів, проходить крізь фільтр, заповнений меленою кавою, і вже готовий напій потрапляє в спеціальний резервуар. Або у випадку даної кавоварки, кава потрапляє в красивий скляний графин,що щільно закривається кришкою, завдяки якій, напій зберігає свою температуру і воістину божественний аромат.
У кавоварці використовується V-подібний паперовий фільтр, через який проходить проточна вода. Такий фільтр виготовляється зі спеціального пористого папіру, що не розмокає. Зручність даного типу фільтра полягає в тому, що його не потрібно мити, так як після використання, він викидається разом з відфільтрованою кавовою гущею. Паперовий фільтр дуже зручний і надійний у використанні.
Сучасна кавоварка DeLonghi ICMJ 210 BK має потужність в 1000 Ватт, і такий потужний прилад характеризується габаритами всього лише 17х27.4х34.6 сантиметрів і вагою 2.2 кілограма. За рахунок такого показника потужності, що подається моделі кавоварки, вода буде знаходитися в потрібному контакті з кавовим порошком, при цьому буде краще насичуватися і набувати більш глибокий смак і аромат.
Одним з головних плюсів кавоварки Delonghi ICMJ 210 BK є швидкість приготування кавового напою. А її незвичайний і привабливий дизайн прикрасить Вашу кухню. Габарити кавоварки компактні і дозволяють легко знайти їй місце на кухонній стільниці. Дизайн кавоварки Delonghi ICMJ 210 BK представляє собою лаконічний італійський стиль у стриманій кольоровій гамі: чорний колір з хромованими вставками. Округла форма корпусу з алмазними гранями справляє чарівне враження. А якість приготованого напою подарує тільки море задоволення і насолоду від кави при кожному використанні кавоварки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1669 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!