За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Жорсткий диск для сервера Dell 600GB (400-19716)

код товару: U0076186
Ціна за одиницю:
14509 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор 3.5"
Об’єм 600 GB
Швидкість обертання шпинделя 15000 об/хв
Інтерфейс SAS
Умови повернення Повернення товару можливе лише за умови цілісності заводського пакування

Інші

Виробник Dell
Модель 600GB
Артикул 400-19716
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Якісні компоненти
У виробництві жорсткого диска DELL 600GB (400-19716) використовуються компоненти найвищої якості, які повністю відповідають висунутим до них вимогам і забезпечують продуктивну і довговічну роботу.

Висока ємність
З жорстким диском DELL 600GB (400-19716) Ви отримуєте 600 Гб простору для зберігання всієї необхідної Вам інформації, в тому числі і мультимедійної.

Цілодобовий доступ
Жорсткий диск DELL 600GB (400-19716) забезпечує доступ до збереженої на ньому інформації 24 години на добу і 7 днів в тиждень з мінімальною ймовірністю помилок або збоїв в роботі.

Висока продуктивність
Жорсткий диск DELL 600GB (400-19716) відповідає всім сучасним вимогам продуктивності, і забезпечує стабільну роботу Вашого сервера з мінімальною ймовірністю збоїв і помилок, заощаджуючи тим самим час і гроші на експлуатацію сервера.

SAS (Serial Attached SCSI) - новий інтерфейс для підключення жорстких дисків, призначений для заміни звичайного «паралельного» SCSI. SAS поєднує переваги інтерфейсів SCSI (глибока сортування черги команд, хороша масштабованість, висока перешкодозахищеність, велика максимальна довжина кабелів) і Serial ATA(тонкі, гнучкі дешеві кабелі, можливість гарячого підключення, топологія типу «точка-точка», що дозволяє досягати більшої продуктивності в складних конфігураціях) з новими унікальними можливостями - такими, як просунута топологія підключення з використанням хабів, іменованих SAS-розширювачами, підключення до одного диску двох SAS-каналів (як для підвищення надійності, так і продуктивності), робота на одному контролері дисків як з SAS, так і з SATA-інтерфейсом.

Забезпечте високу ступінь надійності продуктивності SAS для всіх систем зберігання даних. Зберігайте більшу кількість проектів у системі без необхідності записувати їх на пристрої резервного копіювання. Отримання автоматично створюваних повідомлень про несправності, якщо на жорсткому диску відбудеться збій. Технологія самоконтролю і самоаналізу (SMART) дозволяє жорсткому диску здійснювати самостійний контроль і повідомляти про прогнозований відмову або збої.

Жорсткий диск для сервера DELL 600GB (400-19716) виготовлений спеціально для використання в серверах і володіє всіма необхідними технічними характеристиками і підвищеною надійністю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14509 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!