За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Інтерактивна іграшка Moose Цуценя Роллі Люблю цілуватись (28669)

код товару: U0325255
Ціна за одиницю:
2817 грн
+66 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип іграшки тварини
Вікова група від 4 років
Матеріал текстиль
Живлення 4 х ААА
Розмір упаковки 31 х 29 х 16 см

Інші

Виробник Moose
Модель Little Live Pets Щенок Ролли Люблю целоваться
Артикул 28669
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інтерактивна іграшка Moose Little Live Pets Щеня Роллі Люблю цілуватися (28669)

Рекомендуємо всім тим, хто мріяв завести вдома цуценя, але поки не наважився! Ласкавий щеня Роллі, люблячий цілуватися. Як будь-якому малюкові, йому потрібні любов, турбота і ласка! Чим більше уваги і ніжності ВИ подаруйте своєму вихованцеві, тим щасливішою вона буде! Сенсори дотиків: голова. ніс. спина.

Натисни на носик - він реагує на дотик і починає нюхати. Погладь по голові - і Роллі поцілує тебе! Погладь по спині - і твій цуценятко радісно завиляє хвостом! Після гри поклади на бочок або спинку - побачиш, як він засинає, при цьому мирно сопе! Якщо залишити малюка одного, він почне плакати і, якщо продовжувати не звертати на нього увагу, в кінці кінців засне. Якщо ти будеш ласкавий і будеш правильно піклуватися про свого друга, щеня винагородить тебе секретної фразою! Іграшка працює від 4 x ААА батарейок. У комплекті тимчасові батарейки для функції Try Me.

Торгова марка Moose (Мус), логотипом якої є добродушний усміхнений лось, була заснована в далекій Австралії в 1985 році. Її продукція - це яскраві розвиваючі іграшки, які орієнтовані на найменших споживачів. Вони чудово підходять як для захоплюючих ігор, так і для колекціонування.

Що ж може запропонувати дітям веселе австралійський «Лось»? Серед продукції цієї торгової марки можна знайти самі різнопланові інтерактивні іграшки, розвиваючі ігрові набори, а також безліч колекційних фігурок з серій «Сміттєві монстри» або «Круті бобри». Але особливо полюбилися дітям інтерактивні пташки, які винагороджують за добре ставлення до себе співом, і навіть можуть повторювати за людьми слова!

Щоб уникнути непорозумінь щодо країни виробника, повідомляємо, що з недавнього часу, щоб здешевити свою продукцію, марення Moose (Мус) повністю переніс свої виробничі потужності на територію Китаю. Ці іграшки підкуповують своєю яскравою і веселою «зовнішністю», яка приводить в невимовне захоплення маленьких леді та джентльменів. Хочете завести домашнього улюбленця? Не варто поспішати з цим, для початку спробуйте поселити в квартирі інтерактивну пташку! Перевірте реакцію на неї малюка, а потім вже вирішуйте. Чи не хочете пташку? Не біда! В асортименті Moose (Мус) є безліч різних електронних улюбленців, вибирайте, кого завгодно.

Для виробництва своєї продукції виробник не шкодує сил і засобів. Сировина закуповується виключно екологічне і безпечне, а самі іграшки проходять багаторівневий контроль якості. Настільки делікатне підхід зробив свою справу! Іграшками бренду Moose (Мус) грають на всіх континентах. Їх ароматні мильні бульбашки з різними запахами злетіли в повітря по всьому світу! А тепер завдяки торговій марці Babypark (Бебіпарк) цю продукцію можна купити і в Україні! Іграшки Babypark (Бебіпарк) створені, щоб дарувати радість дітям і допомагати їм зростати всебічно розвиненими і здоровими. Вибирайте бренд Moose (Мус) - якість його продукції перевірено часом, адже Ваші малюки варті тільки найкращого!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2817 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!