За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ігрова консоль Sony PlayStation 4 Slim 1Tb Black (+Red Dead Redemption 2) (9760016)

код товару: U0324587
Ціна за одиницю:
17235 грн
+486 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Оперативна пам'ять 8 Gb
Підтримувані носії Blu-ray, DVD
Процесор AMD Jaguar
Накопичувач 1 TB
Колір чорний
Комплектація + Red Dead Redemption 2
Додатково Bluetooth, Wi-Fi

Інші

Виробник Sony
Модель PlayStation 4 Slim 1Tb Black (+Red Dead Redemption
Артикул 9760016
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ігрова консоль SONY PlayStation 4 Slim 1Tb Black (+ Red Dead Redemption 2) (9760016)

Оновлена ​​тонка PS4. Відкрийте для себе яскраві, насичені кольори з приголомшливою HDR-візуалізацією. На 30% тонше і на 16% легше, ніж оригінальна модель PS4. Зберігайте свої ігри, додатки, зображення і відео на жорсткому диску. Всі популярні телепередачі, фільми і багато іншого доступно в ваших улюблених розважальних програмах. Share Play. Запрошуйте друзів приєднатися до вашого пригоди, кидайте їм виклик в багатокористувацьких матчах або дозвольте їм грати замість вас, навіть якщо у них немає цієї гри.

Дистанційне відтворення. Транслюйте свої ігри на ПК, Mac або PlayStation Vita по домашньої мережі Wi-Fi і забудьте про необхідність телевізора. Транслюйте свою гру. Ведіть прямі трансляції своїх пригод для всього світу в Twitch, YouTube або Dailymotion. Миттєво діліться. Діліться знімками екрану і відеороликами ваших найбільш вражаючих моментів в іграх в Twitter і Facebook. Будьте на зв'язку з друзями. Створюйте тусовки, спілкуйтеся з друзями та в ігрових кімнатах співтовариствам, щоб знайти нових гравців. Підкоріть світ. Укладайте союзи, зводьте рахунки і грайте з друзями і суперниками в мережевих режимах ваших улюблених ігор - ексклюзивно для передплатників PlayStation Plus.

Оновлення системного програмного забезпечення. Регулярні оновлення системного програмного забезпечення PS4 дарують вам нові особливості і способи бути на зв'язку, спілкуватися і грати. Свіжий інтерфейс. Покращений і більш лаконічний завдяки новим повідомленнями, піктограм і фоновим зображенням інтерфейс. Ще більше способів впорядковувати ваші ігри і додатки. Швидке меню. Ви зможете створювати посилання на найнеобхідніші функції і отримувати до них доступ під час гри.

Перенесення даних. Ви зможете з легкістю переносити ігри, дані профілів, зображення і все інше з однієї консолі PS4 на іншу. Налаштуйте свій профіль і порівнюйте прогрес в іграх з успіхами друзів в PSN. Мультимедійний центр для всієї родини. Влаштовуйте вечори кіно і відпочивайте всією сім'єю за переглядом веселої комедії або захоплюючого пригодницького екшну! PlayStation 4 з технологіями поліпшення картинки HDR, Progressive Scan і Deep Colour подарує вам справжнє задоволення від перегляду кіношедеврів у високій роздільній здатності. А завдяки підтримці он-лайн сервісів, таких як Youtube, Megogo і інших, вам будуть доступні сотні фільмів, серіалів і розважальних каналів.

Red Dead Redemtion 2. Нещадна американська глибинка. Досліджуйте великий і атмосферне світ в новій пригоді від творців Grand Theft Auto студії Rockstar Games. Між вірністю і ідеалами. Америка, 1899 рік. Епоха Дикого Заходу добігає кінця. Служителі закону методично полюють на залишки банд. Тих, хто не бажає здаватися, вбивають.

Після зірвавшогося пограбування банку в західному місті Блекуотер Артур Морган і інші підручні Датча ван дер Лінде змушені тікати. Їх банді доведеться брати участь у крадіжках, пограбуваннях і перестрілках в самому серці Америки, на непривітною землі, де кожен день - це боротьба за виживання. По їх сліду йдуть федеральні агенти і кращі в країні мисливці за головами, а саму банду розривають внутрішні протиріччя. Артуру належить вибрати, що для нього важливіше: його власні ідеали або ж вірність людям, які його виростили. Гра Red Dead Redemption 2 від творців Grand Theft Auto V і Red Dead Redemption - це грандіозне оповідання про життя в Америці на зорі сучасної епохи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17235 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!