За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Іграшкова зброя Hasbro Nerf ЭЛИТ Сёрджфайр (бластер) (E0011)

код товару: U0313432
Ціна за одиницю:
1175 грн
+34 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Характеристики

Основні характеристики

Тип боєприпасів м'які кулі
Вікова група 8 років
Тип дії автоматичний
Комплектація бластер, стріли
Розмір 7.15 x 49.7 x 22.9 см
Особливості дальність стрільби до 27 метрів
Колір синій ,  помаранчевий

Інші

Виробник Hasbro
Модель Nerf ЭЛИТ Сёрджфайр (бластер)
Артикул E0011
Гарантія, міс 1
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Іграшкова зброя Hasbro Nerf ЕЛІТ Сёрджфайр (бластер) (E0011)

Nerf Elite Surgefire - новітній бластер від Hasbro, представлений публіці весною 2018 року. Зовні компонування цієї моделі нагадує більш ранню RotoFury, проте вона адаптована для стел Elite меншого калібру, що дозволило при збереженні компактності збільшити ємність барабана до 15 патронів - тепер боєкомплект досить великий для протистояння кільком противникам.

Спусковий механізм зводиться за допомогою передньої рукоятки під стволом і крім одиночного вогню передбачає режим Slam Fire, що дозволяє розвинути темп в 3-4 постріли в секунду. Потужна пружина дозволяє стріляти на дальність до 27 метрів, а штурмова рукоятка забезпечує зручність прицілювання і точність влучень.

Передня сторона барабана відкрита і дозволяє виробляти перезарядку бластера в ході битви, зберігаючи можливість відкрити вогонь в будь-який момент - противник не застане вас зненацька в безпорадному стані. Над стволом є планка для кріплення додаткових тактичних аксесуарів. Для зручності транспортування Серджфайр має три точки кріплення ременя: на кінці стовбура, над барабаном і на рукояті.

Компанія Hasbro - один з незаперечних лідерів на міжнародному ринку дитячих іграшок. Підприємство базується в американському місті Потакет. Асортимент виробів, пропонованих Hasbro, неймовірно широкий і складається з настільних дитячих ігор, іграшок з пластику, інтерактивних іграшок, конструкторів, іграшкової зброї, пластиліну під власною маркою і багато чого іншого. Гра в кості «Yahtzee», «Твістер», «My Little Pony» - все це дітища Hasbro.

Компанію в 1923 році заснували брати Генрі і Хелал Хасенфельд. На початковому етапі діяльності підприємство займалося виробництвом канцелярського приладдя та виробів з текстилю. Тільки в 40-х роках минулого століття під торговою маркою Hasbro була випущена перша іграшка. У 1983 році Hasbro купує компанію Milton і отримує патенти на виготовлення ігрових наборів. Тоді ж на ринок були випущені перші моделі трансформерів Hasbro, які викликали справжній фурор серед дітей всього світу і неймовірно популярні досі.

У 1985 році у власність компанії потрапляє ще кілька підприємств, асортимент поповнюється кількома тисячами нових моделей іграшок. На даний момент компанія Hasbro - це не просто виробник іграшок, це ім'я загальне і частина масової культури. Іграшки від цього американського концерну надихають на створення коміксів, мультиплікаційних фільмів і повнометражних блокбастерів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1175 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!