За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Холодильник Snaige RF34SM-S1CI21

код товару: U0132655
Ціна за одиницю:
12892 грн
+315 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий (соло)
Тип холодильника двокамерний
Загальний об'єм холодильника 302 л
Клас енергоспоживання A+

Холодильне відділення

Корисний об'єм холодильної камери 214 л

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери нижнє
Корисний об'єм морозильної камери 88 л

Фізичні характеристики

Висота 185 см
Ширина 60 см
Глибина 62 см
Колір синій

Інші

Виробник Snaige
Модель RF34SM-S1CI21
Артикул RF34SM-S1CI21
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Холодильник Snaige RF 34 SM S1CI21 (Синій) (RF34SM-S1CI21) - яскравий і оригінальний комбінований холодильник серії Ice Logic з нижньою морозильною камерою, який володіє привабливим зовнішнім виглядом, відрізняється відмінним функціоналом і забезпечує просте і зрозуміле управління. Прямі й чіткі лінії, плоский корпус і яскравий синій колір стануть незвичайною і стильною родзинкою будь-якого сучасного інтер'єру кухні. До того ж, можливість зміни напряму відкриття дверей дозволяє встановити холодильник в будь-якому бажаному місці. Проста механічна панель управління служить для швидкого налаштування необхідного температурного режиму. А внутрішні LED лампи забезпечують яскраве освітлення для швидкого пошуку необхідних продуктів навіть у малоосвітлених місці. LED лампи ідеально висвітлюють внутрішню частину холодильної камери - світло проникає в усі відділи. А, в порівнянні зі звичайними, вони міцніші, стійкіше до вібрації і зміні температури. До того ж, LED-світильник споживає на 80% менше електроенергії, не випромінює ультрафіолетові та інфрачервоні промені, крім того, не містить ртуті.

Холодильник працює на основі статичного охолодження, що передбачає ручне розморожування морозильної камери по необхідності, але не частіше 1-2 разів на рік. Холодильна камера оснащена крапельної системою розморожування, що забезпечує оптимальний рівень вологості для більш тривалого зберігання свіжих овочів і фруктів. Внутрішні поверхні додатково мають спеціальне покриття з антибактеріальними властивостями, завдяки яким запобігає появі і розмноження цвілі і грибків, що викликають неприємні запахи і швидку псування продуктів.

Холодильник Snaige RF 34 SM S1CI21 (Синій) (RF34SM-S1CI21) відрізняється добре продуманим внутрішнім простором, що дозволяє при невеликих розмірах розміщувати значно більше продуктів. Загальний обсяг холодильника становить 319 л, з яких 214 л - це холодильна камера, а 88 л - морозильна. Для зберігання продуктів в холодильній камері передбачені 4 міцні скляні полки, 2 з яких за бажанням можна переставляти по висоті. Також є два великих овочевих ящика, лоток для яєць, зручні дверні полиці, серед яких є глибока полиця для пляшок і верхня з кришкою для дрібних молочних продуктів - масла, сиру, сиру та ін. Присутній спеціальна підвісна полиця-решітка для охолодження пляшок. Морозильна камера обладнана спеціальним висувним лотком для заморожування зелені, ягід і інших дрібних продуктів. Є спеціальний ящик Fast Freeze для більш швидкого заморожування і 2 висувних прозорих скриньки. При відключенні електроенергії холодильник здатний до 20-ти годин підтримати оптимальну температуру для зберігання продуктів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12892 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!