За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Watch Dogs 2 [PS4, Russian version] на BD диске (8111694)

код товару: U0329667
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Ubisoft Entertainment
Видавець Ubisoft Entertainment
Локалізація російська версія

Інші

Виробник Sony
Модель Watch Dogs 2 [PS4, Russian version] на BD диске
Артикул 8111694
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Watch Dogs 2 [PS4, Russian version] на BD диску (8111694)

Спробуйте пограти в Watch Dogs 2! Рушайте в просторий відкритий світ з друзями або поодинці. Хакінг - ваша головна зброя.

Сан-Франциско чекає! Ви - Маркус, блискучий хакер: вступайте в DedSec, щоб знищити систему ctOS 2.0. Здійсніть злом століття!

· Відкритий світ, безліч можливостей.

· Зламувати всі, підпорядкуєте собі місто.

· Безліч навичок, дрон, радіокерована машина, зброя з 3D-принтера, і багато інших. ін.

· Мережева гра з безшовним підключенням.

SONY- американська відеоігрової компанія, один з підрозділів корпорації Sony, що спеціалізується на відеоіграх і ігрових приставках. Вона була заснована 16 листопада 1993 року. Логотип був використаний з 1994 року. Sony Interactive Entertainment розробляє відеоігри, Апаратне забезпечення і програмне забезпечення для консолей PlayStation, компанія також видає відеоігри, призначені для її консолей.

Sony Computer Entertainment, Inc. (SCEI) була спільно створена Sony і її дочірньою компанією Sony Music Entertainment Japan в 1993 році для управління підприємствами на ринку обладнання для відеоігор. Оригінальна консоль PlayStation була випущена 3 грудня 1994 року в Японії. [Джерело 2]

Північноамериканські операції компанії Sony Computer Entertainment of America (SCEA) були спочатку створені в травні 1995 року як підрозділ Sony Electronic Publishing. Розташований в Фостер-Сіті, штат Каліфорнія, північноамериканський офіс спочатку очолював Стів Рас.

За кілька місяців до випуску PlayStation на західних ринках операції були реструктуровані: весь маркетинг відеоігор від Sony Imagesoft був складний в SCEA в липні 1995 року, причому більшість постраждалих співробітників були переведені з Санта-Моніки, штат Каліфорнія, в Фостер-Сіті. 7 серпня 1995 року Гонка несподівано пішла у відставку і три дні по тому була названа генеральним директором Spectrum HoloByte. Його замінив ветеран Sony Electronics Мартін хомля. PS консоль була випущена в США 9 вересня 1995 року.

В рамках світової реструктуризації на початку 1997 року SCEA (в даний час Sony Interactive Entertainment America) була відновлена ​​як дочірня компанія SCEI. Запуск другої консолі PS, PlayStation 2 був випущений в Японії 4 березня 2000 року і США 26 жовтня 2000 року. 1 липня 2002 року голова SCEI Шигео Маруяма був замінений головою Тамоцу Іба. Джек Треттон і Філ Харрісон також отримали звання старших віце-президентів SCE.

PlayStation Portable (PSP) стала першим виходом на SCEI на невеликий ринок кишенькових консолей. Його розробка була вперше анонсована на конференції E3 в 2003 році, і вона була офіційно представлена ​​на конференції E3 11 травня 2004 року. Ця система була випущена в Японії 12 грудня 2004 року в Північній Америці 24 березня 2005 року та в Європі і Австралії 1 вересня 2005 року.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

649 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!