За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony The Order 1886 [PS4, Russian version] Blu-ray диск (9285397)

код товару: U0324423
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник Ready at Dawn

Інші

Виробник Sony
Модель The Order 1886 [PS4, Russian version] Blu-ray диск
Артикул 9285397
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY The Order 1 886 [PS4, Russian version] Blu-ray диск (9285397)

Розкрийте найпохмуріший секрет історії. Перепишіть історію в незвичайному Лондоні вікторіанської епохи, в якому для боротьби з древнім і могутнім ворогом використовується передове для свого часу зброю.

Єдині захисники людства. Починається нова ера - ера наукових звершень. Але в густому лондонському тумані, в тіні промислової революції ховаються старі і нові вороги, готові занурити місто - і весь світ - в хаос. Єдині захисники людства - елітна організація лицарів, відома як Орден. У ролі Галахада, члена елітного рицарського ордена, ви вступаєте в багатовікову війну за майбутнє людства. Війну, яка назавжди змінить історію.

Коли реальність зустрічається з легендами. Це не зовсім той Лондон, що ми знаємо. В альтернативній історії гри «Орден 1886» історичні особистості і події переплітаються з відомими міфами і легендами.

Битва на всіх фронтах. У Лондоні XIX століття розгорається битва як зі старими, так і з новими ворогами. Бунтівники борються з Орденом і поліцейською державою, в той час як справжні вороги людства - стародавні і могутні істоти, відомі як напівкровки (Half-breeds), - стають все сильніше, а їх число в місті і його околицях постійно зростає.

Просунуті технології. Такі високотехнологічні пристрої, як дугового розрядник, Термітне рушницю і монокуляр, допомагають встановлювати порядок в охопленому заколотом місті і битися з полукровка.

Кінематографічність. Ласкаво просимо в приголомшливо реалістичний неовікторіанскій Лондон. Для посилення вражень від гри як від перегляду фільму і глибокого занурення у її всесвіт розробники імітують кінозйомку, застосовуючи відповідні візуальні ефекти.

Цільне оповідання. Пориньте в повну таємниць історію і зверніть увагу на унікальні риси кожного зустрінутого персонажа. Все це стало можливим завдяки інноваціоннойтехнологіі захоплення рухів. Поряд з плавними переходами від ігрового процесу до сюжетних вставок, - все разом це створює переконливу, захоплюючу історію.

Sony Interactive Entertainment - американська відеоігрова компанія, один з підрозділів корпорації Sony, що спеціалізується на відеоіграх і ігрових приставках. Вона була заснована 16 листопада 1993 року. Логотип був використаний з 1994 року. Sony Interactive Entertainment розробляє відеоігри, апаратне і програмне забезпечення для консолей PlayStation, компанія також видає відеоігри, призначені для її консолей.

31 березня 2014 року Джек Треттон залишає посаду президента і генерального директора Sony Computer Entertainment America за спільним рішенням між Треттон і Sony про непродовженого контракту. Треттон заявляє, що досяг піку своєї 19-річної кар'єри в корпорації з запуском PlayStation 4 і хоче тепер бути вільним агентом [2] (в кінці травня 2014 року Треттон входить до складу консультативної ради компанії Genotaur - стартапа, що займається розробкою AI для комп'ютерних ігор, іграшок, робототехніки та навчання.

26 січня 2016 року Sony оголосила, що з 1 квітня 2016 року Sony Computer Entertainment і Sony Network Entertainment International будуть реорганізовані і об'єднані в нову компанію Sony Interactive Entertainment. На відміну від SCE, Sony Interactive Entertainment базується в Сан-Матео, Каліфорнія, і представляє весь бренд PlayStation, регіональні філії та операції з контентом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1049 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!