За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony NieR:Automata Game of the YoRHa Edition PS4 (0083585)

код товару: U0343450
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник PlatinumGames Inc.
Видавець Square Enix

Інші

Виробник Sony
Модель NieR:Automata Game of the YoRHa Edition PS4
Артикул 0083585
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY NieR: Automata Game of the YoRHa Edition PS4

Загарбники з іншого світу напали раптово, обрушивши всю міць живих машин на людей. Перед обличчям, здавалося, незламної загрози людська раса була змушена покинути землю і сховатися на Місяці. Вигнані людство створило армію андроїдів, покликану дати відсіч орді машин, але змогло лише уповільнити її просування. Щоб виправити ситуацію, прямо в гущу сутички було кинуто нове покоління солдатів-андроїдів - підрозділ YoRHa. Там, внизу, серед покинутих руїн бушує полум'я війни. Війни, яка незабаром розкриє давно забуту таємницю світу.

Особливості гри:

Насичені дією битви. Гравцям належить по черзі використовувати свої рукопашні і стрілецькі навички, борючись зі складними босами і ордами ворогів на різноманітних відкритих картах. Вивірене управління і неймовірно гнучка бойова система будуть легкі для освоєння новачками, але при цьому залишать досвідченим гравцям можливості для відточування майстерності.

Гарний відкритий світ покинутій Землі. У грі заворожуюче красиві місця і види змінюють один одного плавно і без подгрузок. Оточення відтворюється з частотою в 60 кадрів в секунду, а гравців чекає безліч побічних подій, які доповнюють центральну сюжетну лінію.

Майстерно пророблений сюжет і персонажі. NieR: Automata розповість історію андроїдів 2B, 9S A2 і їх запеклої боротьби за відвоювання розореного світу, який потрапив під владу могутніх машин.

Елементи RPG. Гравці отримають в своє розпорядження багатий арсенал зброї, будуть підвищувати свій рівень в боях, вивчати нові бойові навички і підганяти спорядження під свій стиль гри.

Підтримка безпілотних роботів супроводу (Pods) під час бою і між битвами. Роботи можуть атакувати супротивників автоматично або під управлінням гравця. Також вони можуть надавати не тільки вогневу підтримку, а й, наприклад, переносити гравця по повітрю. Роботів можна буде вдосконалити в міру проходження гри за допомогою різних поліпшень, в тому числі нових способів і видів нападу.

«Автоматичний режим» для новачків. Початківці гравці зможуть вибрати "Автоматичний режим", який спрощує напад і ухилення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

829 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!