За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Xiaomi Mi In-Ear Hybrid Pro Silver (ZBW4326TY)

код товару: U0175463
Ціна за одиницю:
573 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення дротове
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 98 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Довжина шнура 1.2 м
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4

Фізичні характеристики

Колір Silver

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi In-Ear Hybrid Pro Silver
Артикул ZBW4326TY
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Xiaomi Mi In-Ear Hybrid Pro Silver (ZBW4326TY)

Під час прослуховування музики ми отримуємо задоволення не тільки від мелодії і слів, але і від якісного звучання. Як правило, звичайні навушники обмежуються одним випромінювачем звуку. Більшість моделей, представлених на ринку, використовують динамічний випромінювач, рідше зустрічаються моделі з випромінювачем арматурного типу. Кожен з них має свої вагомі переваги. Прагнучи добитися більш якісного звуку, розробники Xiaomi впровадили обидва типи випромінювачів в одну модель, таким чином об'єднавши гідності кожного з них. Результатом такого синтезу стало більш об'ємне і детальне звучання.

Конструкція арматурного випромінювача відрізняється компактністю і надійністю завдяки безшовному з'єднанню якоря (арматури) і приводного стрижня, яке забезпечує більш стабільне і чисте звучання. Також випромінювач забезпечили розділовим фільтром, що забезпечує оптимальне узгодження частот. Використання арматурного випромінювача гарантує сприйняття багатої палітри звуків, від голосів дельфінів, обертонів гітарних струн і відгомонів барабанних тарілок до найдрібніших нюансів жіночого вокалу. Всі ці ледь помітні деталі більше не вислизнуть від вашого слуху.

Звуки, що відтворюються більшістю музичних інструментів, а також людський голос відносяться до низького і середнього діапазону частот. За якість звучання в цьому частотному діапазоні відповідальний динамічний випромінювач. У навушниках Xiaomi Mi In-Ear Hybrid Pro діафрагма випромінювача має багатошарову структуру: центральний шар виконаний з надлегкого титану з високою акустичною прохідністю, що забезпечує чистий і живий звук; зовнішні шари виготовлені з еластичного ПЕТ матеріалу, який надає звучанню м'якість і соковитість на середніх частотах і глибину і потужність на низьких частотах.

По-справжньому якісні навушники здатні служити мостом між творцями музики і її слухачами. Але щоб побудувати такий міст, мало лише знання технічних нюансів акустики, необхідно глибоке розуміння музики в цілому. Компанія Xiaomi відповідально підійшла до вирішення цього завдання і розробила цілий план дій. Шляхом програмних розрахунків, оптичного сканування руху діафрагми, аналізу якості звуку з використанням муляжу голови та інших методів була проведена коригування акустичних характеристик, внесені зміни в структуру навушників.

Щоб оцінити якість звуку і внести останні корективи, розробники запросили в якості консультанта чотириразового лауреата музичної премії «Греммі» звукорежисера Луку Бегнарді. На його думку, хорошими можуть називатися ті навушники, які задовольняють вимогам більшості слухачів і здатні донести красу музики до кожного з них, і саме цим і потрібно керуватися при створенні навушників.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

01 вересня 2016
imgimgimgimgimg

Чудові навушники, користуюсь вже більше місяця, перше враження було: "Круто"!!!), потім я їх трохи прогрів і звук став більш виразнішим, в них дійсно чуєш відчутливо ті звуки, які раніше були приглушені, музика як то кажуть зазвучала по новому. Єдиний їх недолік маліі амбрушури, іноді перекручується провід, музика в форматі mp3 має бути нормального бітрейту, інакше чути, яка вона насправді не якісна,краще FLAC. Супер альтернатива 2-х драйверним навушникам, які коштують далеко за 90$. Раджу всім

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
573 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!