За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Карта пам'яті 4Gb Compact Flash Apacer (AP-CF004GE3NR-ETNRQ)

код товару: U0062381
Ціна за одиницю:
1954 грн
+56 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип карти пам'яті Compact Flash
Об'єм пам'яті 4 ГБ
Швидкість читання до 20 МБ/с
Фізичні розміри 42,8 x 36,4 x 3,3 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Apacer
Модель 4Gb Compact Flash
Артикул AP-CF004GE3NR-ETNRQ
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Карта пам'яті 4Gb Compact Flash Apacer (AP-CF004GE3NR-ETNRQ) зазначена численними нагородами, професійна серія карт пам'яті стандарту Compact Flash, підтримуюча швидкість читання і швидкість запису 20MB в секунду. Будучи розробником стандарту CF, гарантує повну сумісність карт пам'яті CF зі всіма цифровими пристроями, що підтримують даний стандарт. У картах пам'яті встановлений вдосконалений контролер, що використовує технологію EPS (Enhanced Super-Parallel Processing). Технологія EPS дозволяє здійснювати обмін інформації між картою пам'яті і записуючим (прочитуючим) пристроєм, наприклад фотоапаратом або карт-рідером, в декілька паралельних потоків. Саме завдяки цій технології досягається висока швидкодія карт пам'яті.

Особливості: підтримка технології ESP - вдосконалений контролер (Enhanced Super-Parallel Processing Technology), дозволяє здійснювати обмін інформації між картою пам'яті і записуючим (прочитуючим) пристроєм, наприклад фотоапаратом або карт-рідером, в декілька паралельних потоків; температурний діапазон використання: -25 до +85 ° С; стійкі до вібрацій і механічних впливів; повна сумісність карт пам'яті з усіма цифровими пристроями, що підтримують даний стандарт.

Карта пам'яті 4Gb Compact Flash Apacer (AP-CF004GE3NR-ETNRQ) має підвищену стійкість до вібрації і ударних навантажень, високих і низьких температур, вологості і інших несприятливих умов навколишнього середовища. Корпус карт Extreme III виготовляється з високоміцного пластика, всередину корпусу заливається промисловий силікон RTV, що захищає електронні компоненти карти пам'яті від зовнішніх впливів. Карти пам'яті призначені як для професійних фотографів, так і для фотографів-аматорів, що працюють з великою кількістю графічних файлів і цінують найвищі технічні характеристики і надійність носіїв інформації. У комплекті з картами пам'яті поставляється захисний чохол Travel Case і програмне забезпечення RescuePRO, дозволяє відновити випадково видалені файли. Гарантія на карти пам'яті становить 10 років.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1954 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: