За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет Nomi SB-01 Fit Black

код товару: U0208232
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Cумісність iOSAndroid
Тип матриці LCD
Стандарт захисту ІР67
Регулювання розміру так
Інтерфейси Bluetooth
Ємність акумулятора 60 mAh
Колір чорний

Інші

Виробник Nomi
Модель SB-01 Fit Black
Артикул SB-01 Fit Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гранично мінімалістський, ергономічний дизайн
Розробники фітнес-браслета від Nomi постаралися зробити його непомітним і гранично зручним.. Сам гаджет являє собою невелике квадратне пристрій, укладена в міцний металевий корпус. Мініатюрний дисплей захищений міцним пластиковим екраном. Вдале поєднання металевого корпусу і пластикового захисного покриття екрану, забезпечує браслету надійний захист від пилу і вологи, рівень якої відповідає міжнародному сертифікату IP67. Власник пристрою може сміливо вмиватись та приймати душ, не знімаючи браслета з руки, що важливо для безперервного моніторингу. Пристрій поміщається в ремінець, виконаний з еластичного, безпечного силікону. Ремінець має безліч "кроків", завдяки чому браслет можна підрегулювати як під тонку жіночу ручку, так і під широку чоловічу кисть. Завдяки мінімалістському, універсального дизайну, фітнес-браслет Nomi SB-01 Fit можна сміливо одягати як перед спортивними заняттями, так і на світський раут.

Надійні, довговічні технічні комплектуючі
Під міцним корпусом ховається невигадлива, і тому надійна і довговічна технічна начинка. Основу невеликого LCD-дисплея становить якісна рідкокристалічна матриця. Такий тип матриці ідеально підходить для використання в пристроях, розрахованих на активну, щоденну робота в умовах, часто наближених до екстремальних. РК-матриця генерує чітке, висококонтрасне зображення, достатню для комфортного перегляду різних статистичних даних і повідомлень, що виводяться на дисплей гаджета. Стабільну роботу терміном до чотирьох днів гаджета забезпечує мініатюрна акумуляторна батарея, загальною ємністю 60 маг. Такого рівня заряду цілком достатньо для стабільної і постійної синхронізації браслета з підключеним до нього смартфоном або планшетом. Також батарея добре переносить постійно активоване модуль Bluetooth, потрібний для своєчасної та постійної передачі даних.

Універсальна сумісність і широкий функціонал
Nomi SB-01 Fit можна сміливо підключати практично до будь-яким мобільним пристроям, які управляються платформами Android OS і iOS. Також, використання цих операційних систем дозволяє браслету задіяти все розмаїття додатків, створених для цих всесвітньо популярних OS. Зв'язок між браслетом та іншим гаджетом здійснюється за допомогою вищезгаданого модуля Bluetooth 4.0, який покращено, в свою чергу, технологією EDR. Дана технологія значно прискорює передачу даних за допомогою Bluetooth-з'єднання. Синхронізований із зовнішнім пристроєм браслет дозволяє своєму власникові контролювати рівень фізичних навантажень. Також користувач зможе дізнатися кількість витрачених за день калорій і порахувати пройдені за вказаний період часу кроки. Фітнес-браслет підрахує години сну. Також це чудовий пристрій повідомить свого власника про вхідне SMS або дзвінок за допомогою невеликої вібрації.

Оцінка

5
progress
0
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

Вика
11 березня 2017
imgimgimgimgimg

Здравствуйте, зарядка к браслету идет в комплекте ?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
260 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!