За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фіскальний реєстратор Datecs FP-T88V (dpd202) black (1142050112)

код товару: U0200147
Ціна за одиницю:
32901 грн
+778 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 18 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 18 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 18 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість товарів 20 000
Кількість символів в назві товару 75
Швидкість друку, рядків/с 300 мм/сек
Автоматичне відрізання чека так
Канали доступу в інтернет Ethernet
Роз'єми і підключення RS232USB
Колір чорний
Примітка Продаж цього обладнання здійснюється тільки за безготівковий розрахунок

Інші

Виробник Datecs
Модель FP-T88V (dpd202) black
Артикул 1142050112
Гарантія, міс 18
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Фіскальний реєстратор Datecs FP-T88V (dpd202) black (1142050112) - фіскальний реєстратор, який розрахований на установку в торгово-роздрібних мережах, супермаркетах, банках та інших установах, де необхідно видавати чеки про здійсненні оплати. Всі версії Datecs FP-T88V володіють автоматичним формуванням стрічки в електронній формі для ведення звітності. Фіскальний реєстратор включений в ГосРесстр РРО України. При виготовленні фіскального реєстратора з КЛЕФ компанія керувалася законодавчими вимогами, які вступили в дію 1 січня 2015 року.

Принтер може бути розміщений на вертикальній або горизонтальній поверхні, закріплений на стіні. Мінімальний рівень шуму робить свій внесок у поліпшення умов праці касирів. Реалізована підтримка двох протоколів обміну команд «Krypton» і «Datecs». Фіскальний реєстратор Datecs FP-T88V (dpd202) може бути встановлений на робоче місце, де раніше використовувалася інша модель продуктової лінійки Datecs. Зручність і швидкість обслуговування за рахунок віддаленого адміністрування. Скорочення витрат на розвиток. За рахунок інноваційності вироби і високих функціональних характеристик вам нескоро знадобиться оновлювати парк фіскальних реєстраторів. Скорочення витрат на касову стрічку (контрольна стрічка формується в електронному вигляді, паперова версія не потрібна). У роздрібній мережі тільки це дає економію близько 3 000 грн. на 1 реєстратор в рік.

У фіскальному реєстраторі Datecs FP-T88V (dpd202) є можливість підкоригувати шрифти, додати рекламні матеріали або графічне оформлення, зробити акцент на будь-якої інформації в касовому чеку. Ви можете самі налаштовувати зміст звіту чеків від простого додавання і видалення блоків до повної зміни структури інформації. Фіскальний реєстратор дозволяє проводити друк купонів для проведення акцій, залучення покупців до повторного відвідування торгової точки і інших маркетингових цілей. Високоякісний друк логотипу і різної інформації дозволить заощадити фінанси компанії на просуванні і використовувати їх в індивідуальному підході при обслуговуванні клієнтів. Завдяки інтерфейсів підключення RS-232, USB, Ethernet фіскальний реєстратор можна без особливих складнощів підключити до будь-якого ПК або POS-терміналу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32901 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!