За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фен Rowenta CV5351

код товару: U0180894
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення побутовий
Потужність 2100 Вт
Кількість швидкостей 3
Кількість температурних режимів 3
Насадки концентратор

Додаткові характеристики

Фізичні характеристики

Вага 0.683 кг
Колір чорнийрожевий

Інші

Виробник Rowenta
Модель CV5351
Артикул CV5351
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Фен ROWENTA CV5351

Укладання та сушіння волосся давно вже перестали бути суто жіночою проблемою. Сьогодні стильно і гарно виглядати прагнуть і політики, бізнесмени та інші публічні особи. Проте всіх переслідує одна і та ж проблема - хронічна нестача вільного часу, ось чому до сучасних фенів пред'являються особливі вимоги: робити зачіски не тільки добре, але й швидко.

Фен ROWENTA CV5351 – це прекрасний якісний пристрій, відмінно підходить для експлуатації в домашніх умовах. Його виробник - компанія ROWENTA, яка спеціалізується на виробництві невеликих побутових приладів, що відповідають усім вимогам сучасності. Не стала винятком і ця модель. Прилад має корпус чорного кольору. Маса моделі складає 0,683 кг. Пристрій має потужність 2100 Вт, має три швидкісних і стільки ж температурних режимів. Таке режимне різноманітність дозволяє знайти індивідуальний підхід до укладання і відрегулювати швидкість і час для сушіння волосся.

Ефективність будь-якого пристрою для сушіння волосся прямо пропорційна кількості насадок до нього. Різні насадки дозволяють використовувати потік гарячого повітря для різних цілей. У комплекті з феном ROWENTA CV 5351 йде концентратор, який сприяє максимально дбайливому укладанню волосся. Саме наявність цього виду насадки надає будь-якому пристрою для сушіння волосся естетичність і цілісність, так як зазвичай обходяться без концентратора тільки дорожні компактні моделі.

Багато пристроїв для сушіння волосся своїм гарячим повітрям завдають непоправної шкоди волоссю. У даній моделі ретельно опрацьована функція захисту. Особливістю цього пристрою є функція іонізації. Негативно заряджені іони позитивно впливають на волосся в процесі сушіння, послаблюють і частково нейтралізують шкідливий вплив гарячого повітря на волосся, тим самим оберігають їх від пересушування і зневоднення. Ця модель фена може похвалитися ще однією функцією - «холодне повітря», яка дозволяє не пересушувати волосся шляхом подачі холодного повітря замість гарячого. В цілях безпеки використання фен ROWENTA CV 5351 оснащений функцією захисту від перегріву.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

685 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!