За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фен Cecotec CCTC-04405

код товару: U0910056
Ціна за одиницю:
3799 грн
+113 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Призначення побутовий
Потужність 1800 Вт
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 4

Додаткові характеристики

Тип іонізації з генератором іонів

Фізичні характеристики

Габарити 345 х 237 х 85 мм
Вага 0.74 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Cecotec
Модель CCTC-04405
Артикул CCTC-04405
Гарантія, міс 24
Штрихкод 8435484044059
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сучасний і ефективний фен дозволить вам з легкістю та зручністю висушити ваше волосся, зробити ранкове укладання, укласти волосся або швидко привести зовнішній вигляд волосся до ладу. Модель Bamba IoniCare Rockstar AirSonic обладнана кількома передовими технологіями, які прискорюють висушування волосся, при цьому допомагають волоссю зберігати натуральний блиск, запобігає їх перегріву і зменшує їх ламкість. Цифрова система керування нагріванням постійно моніторить температуру повітря та підлаштовує інтенсивність нагріву під задані вами параметри. З основних особливостей фена можна виділити кілька ключових:

  • потужний безщітковий мотор
  • нагрівальний елемент потужністю 1.8 кВт
  • генератор іонів
  • 8 швидкостей на ваш вибір
  • цифровий контроль нагріву
  • чотири режими сушіння волосся
  • зручна конструкція

Потужний потік повітря для швидкого висушування

Усередині фена CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic встановлений потужний безщітковий мотор із цифровим блоком управління, який розвиває високу швидкість і дозволяє дуже швидко висушувати волосся, робити укладання та зачіску. Безщіткова конструкція мотора дозволяє йому дуже швидко розвивати високі обороти, а також мотори з такою конструкцією має триваліший термін експлуатації без необхідності сервісного обслуговування. Також безщітковий двигун створює менше шуму під час роботи.

Чотири встановлені режими сушіння

У корпусі фена встановлена сенсорна панель, на якій розташовані чотири сенсорні клавіші. За допомогою цих перемикачів можна вибрати один із режимів сушіння: дитячий режим сушіння, нормальний режим, режим швидкого висушування, режим сушіння домашніх тварин. Перемикання режимів можна здійснювати безпосередньо під час роботи пристрою.

Іонізація кожної волосинки

Вбудований генератор негативних іонів дозволяє уникнути надмірного пересушування поверхні волосся. Негативні іони розбивають великі молекули води на дрібніші, після чого сушіння відбувається швидше і дбайливо до кутикули вашого волосся. Після такого сушіння волосся має меншу пухнастість, кутикула має більш згладжену форму, волосся матиме менш посічену форму.

Функція обдування холодним повітрям

За допомогою реалізованої технології ExtremeProtect ви зможете зберегти ваше укладання на більш тривалий термін завдяки закріпленню форми волосся та обдування холодним потоком повітря. Також ця технологія дозволяє захистити ваше волосся від перегріву.

Постійний моніторинг нагріву повітря

При використанні фена CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic ви можете не турбуватися про перегрівання ваших локонів, це абсолютно виключено. Вбудована цифрова система керування безліч разів на секунду звіряє температуру повітря із заданими параметрами. У реальному часі підлаштовується температура повітря, що дозволяє уникнути перегріву чи пересушування.

Збереження заданих параметрів

Вбудована пам'ять дозволяє фену зберігати задані параметри сушіння, що виключає необхідність постійного вибору необхідної температури або швидкості повітряного потоку. Це заощаджує ваш час перед початком висушування.

Вісім швидкостей повітря

Кожен встановлений режим висушування пропонує вибрати одну із двох швидкостей повітря. У будь-який момент ви можете швидко змінити швидкість потоку за допомогою вбудованого в ручку механічного перемикача.

Вибирайте відповідну температуру сушіння

За допомогою сенсорного перемикача ви можете вибрати один із чотирьох встановлених режимів, який передбачає свою температуру повітря. Кожен з режимів має пару встановлених температур, завдяки чому ви можете більш гнучко вибрати необхідні та відповідні параметри.

Вбудований дисплей та індикаторне кільце

У корпусі фена CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic виробник розмістив цифровий дисплей, який постійно відображає температуру повітряного потоку. Також навколо дисплея та сенсорної панелі є індикаторне світлове кільце, яке сигналізує про поточну температуру повітря:

  • горить блакитним - подається холодне повітря
  • горить червоним - подається гаряче повітря
  • змінно горить червоним та блакитним - подається тепле повітря

Дизайн фена CECOTEC IoniCare Rockstar AirSonic

Корпус фена має зручну конструкцію, центр ваги розташований у рукоятці для зручнішого маніпулювання та управління. Для підключення до мережі 230 Вольт використовується вбудований кабель живлення. На задній панелі встановлено дисплей, сенсорну панель, світлове кільце з індикацією. На ручці є кнопка включення, перемикач швидкості, кнопка для швидкої зміни температурних режимів. На нижній частині рукоятки є решітка, що знімається, яка захищає внутрішні компоненти від попадання сторонніх предметів всередину корпусу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3799 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!