За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Файєрвол Cisco ASA5505-SEC-BUN-K9

код товару: U0018783
Ціна за одиницю:
74392 грн
+1879 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 3 місяці

Характеристики

Інші

Виробник Cisco
Модель ASA5505-SEC-BUN-K9
Артикул ASA5505-SEC-BUN-K9
Гарантія, міс 3
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Файрвол CISCO ASA5505-SEC-BUN-K9 є повнофункціональним комплексом захисту наступного покоління для малого бізнесу, філій офісів і корпоративних дистанційних працівників. Він має високопродуктивний міжмережевий екран, SSL і IPsec VPN, а також велику кількість мережевих служб в модульному комплексі, що підтримує "plug-and-play". Використовуючи вбудований Cisco ASDM, міжмережевий екран  легко встановлюється і настроюється, що дозволяє звести до мінімуму вартість операцій. Cisco ASA 5505 має гнучкий комутатор на 8 портів, які можуть бути динамічно згруповані для створення 3 окремих віртуальних мереж, забезпечуючи вдосконалену мережеву фрагментацію і безпеку.

Також файрвол має 2 порти Power over Ethernet (PoE), спрощуючи установку IP-телефонів з безпечними можливостями VoIP і бездротових точок доступу для розширення мережевої мобільності. Високопродуктивна система запобігання вторгнень і служба блокування мережевих черв'яків стають доступними після додавання AIP SSC. Кілька портів USB можуть бути використані для додавання додаткових служб і можливостей у майбутньому. При збільшенні потреб бізнесу підприємці можуть оновити ліцензію до Security Plus, що дозволить міжмережевого екрану CISCO ASA5505-SEC-BUN-K9 підтримувати більшу кількість одночасних підключень і до 25 користувачів IPsec VPN, додавання повної підтримки DMZ і об'єднуватися з комутованими мережами за допомогою підтримки магістралей віртуальних мереж. Надалі оновлення ліцензії допоможе максимізувати ефективність бізнесу шляхом підтримки резервування ISP і високої доступності служб активності / режиму очікування.

Підприємці можуть розширити служби VPN брандмауера шляхом дозволу віддаленого доступу для підтримки різних мобільних користувачів і бізнес партнерів. Установка Cisco Secure Remote-Access Solution дозволяє збільшити кількість користувачів SSL VPN до 25 на кожному міжсетевому екрані шляхом оновлення ліцензії до SSL VPN. Комбінація високої безпеки і служб VPN, удосконалених мережевих можливостей, гнучких можливостей віддаленого управління і подальших розширень робить файрвол CISCO ASA5505-SEC-BUN-K9 відмінним вибором для підприємців, що вимагають безпечного рішення, що є кращим у своєму класі для малого бізнесу, філій офісів або корпоративних дистанційних працівників.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

74392 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!