За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Епілятор Braun SE 7181 (SE7181)

код товару: U0068866
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Інші

Виробник Braun
Модель SE 7181
Артикул SE7181
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Епілятор BRAUN SE 7181 (SE7181)

Унікальний принцип роботи даного епілятора Braun заснований на технології використовує 40 спеціальних щипчиків для особливо вузького захоплення волосків. Така інноваційна система, видаляючи навіть волоски розміром з піщинку (0,5 мм), дозволяє домогтися дивовижних результатів. Зі спеціальною плаваючою головкою, яка з неймовірною легкістю повторює кожен вигин тіла, епілятор здатний зробити Вашу шкіру неймовірно гладкою і чистою, не пропустивши жодної ділянки.

Спеціальні пальчики SoftLift», вбудовані в Braun SE 7181, роблять процедуру ще простіше і якісніше. Використовуючи унікальну технологію, розроблену Braun, вони допомагають эпилятору, піднімаючи волоски прямо біля самого кореня, і, спрямовуючи їх у пінцети, захоплюють навіть найкоротші волоски. При цьому спеціальна подвійна масажна система, м'яко стимулюючи шкіру як до, так і після епіляції, зведе всі неприємні відчуття до мінімуму, роблячи процес ще комфортніше і приємніше.

Для додаткового комфорту і зручності експлуатації, пристрій оснащений можливістю використання спеціальних насадок, деякі з яких входять в комплект пристрою. Наприклад, насадка «EfficiencyPro» дозволяє видаляти відразу до 95% волосків за один рух, а завдяки наявності масажної і бриючої насадки і спеціальним серветках Silk-epil цей епілятор підходить навіть для жінок з дуже чутливою шкірою. Також в комплект епілятора входять спеціальні охолоджуючі серветки «Olay», що роблять процес епіляції ще приємніше і м'якше.

Особливість епіляторів Braun, і, SE 7181 насамперед - унікальна система підсвічування SmartLight. Ця технологія, якою можуть похвалитися одиниці з тисяч епіляторів на ринку, дає Вам можливість контролювати роботу всіх систем і функцій епілятора, не даючи йому, таким чином, пропустити жодного волоска. Спеціально розроблений і протестований світло, випромінюване «SmartLight», дозволяє розглянути навіть найменші волоски при недостатній освітленості.

Пристрій оснащений можливість вибору швидкостей, і пропонує Вам два варіанти. Перша швидкість являє собою епіляцію екстра-м'якого класу, вона краще підійде для чутливої шкіри. Для отримання максимального результату за мінімально можливий час, варто перейти на другу швидкість. Вона включає підвищені оберти, підвищуючи ефективність і швидкість процесу в кілька разів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1970 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!