За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Епілятор Braun SE 832n (SE832n)

код товару: U0176775
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб епіляції суха/волога
Призначення для обличчя
Кількість пінцетів 10
Особливості косметичка ,  функція 2 в 1: епіляція і пілінг ,  щітка для чищення

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник Braun
Модель SE 832n
Артикул SE832n
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ефективний догляд
Невеликий функціональний епілятор Braun SE 832n Face допоможе вам у правильному і ефективному догляду за шкірою. Ви зможете проводити регулярне ретельне очищення шкіри обличчя в домашніх умовах. Це дуже важливий пункт у догляді за собою, адже шкіра піддається впливу декоративної косметики. Дана модель оснащена спеціальною щіточкою з м'якими щетинками, яка здатна провести м'який пілінг, щоб шкіра могла «дихати». Також за допомогою цього приладу ви можете проводити епіляцію.

М'яка епіляція
Купити SE 832n Face – значить обзавестися приладом, який допоможе зробити делікатну епіляцію проблемних ділянок обличчя. Він може акуратно видалити небажані волоски над верхньою губою або на підборідді. Також ви зможете скоректувати форму брів, цей процес займе набагато менше часу, ніж звичайне видалення волосків за допомогою пінцета. Тонка насадка для епіляції має 10 мікроотворів, які з абсолютною точністю захоплюють навіть самі тонкі волоски довжиною 0,5 мм. Це ефективніше, ніж видалення воском. Може працювати в різних режимах (вправо і вліво, щоб вам було зручно користуватися приладом з обох сторін особи.

Очищаюча щіточка
Вібруюча щіточка допоможе в ретельному очищенні шкіри. Вона може видалити залишки макіяжу, забруднень і жири, глибоко очищаючи пори. 10000 тонких щетинок ніжно очищають шар відмерлих клітин, відновлюючи природне сяйво шкіри і дозволяючи їй дихати. Така процедура в 6 разів ефективніше, ніж звичайне умивання руками. Ви можете використовувати свій гель для вмивання. На думку дерматологів, прилад підійде навіть для особливо чутливої шкіри, так як додаткова насадка-щіточка не травмує її.

Комплектація
Прилад має водонепроникний корпус, тому ви зможете без проблем скористатися ним, приймаючи душ. У комплекті ви знайдете 2 щіточки для пілінгу обличчя, насадку для точної епіляції, батарейку, маленьку щітку для догляду за епілятором і фіолетовий ковпачок для захисту приладу від пилу. На додаток до всіх цих аксесуарів ви отримаєте стильну і практичну фіолетову косметичку на блискавці, в якій зручно їх зберігати. Ви завжди можете взяти її з собою в поїздку завдяки її компактним розмірам. Ціна Braun SE 832n вас порадує.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1572 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!