За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Епілятор Braun SE 832e (SE832e)

код товару: U0176774
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб епіляції суха/волога
Призначення для обличчя
Кількість пінцетів 10
Кількість швидкостей 1
Особливості косметичка ,  функція 2 в 1: епіляція і пілінг ,  щітка для чищення

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник Braun
Модель SE 832e
Артикул SE832e
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Правильний догляд за обличчям
Епілятор Braun SE 832e Face – те, що потрібно для правильного догляду за обличчям. З ним ви будете сяяти красою. Такий прилад – це 2 функції, завдяки яким ви будете відмінно виглядати. Перша – епіляція волосся на обличчі. Друга – чистка шкіри обличчя. Епіляція здійснюється з допомогою ергономічного пристосування, що видаляє навіть самі тонкі волоски. Для того, щоб очистити шкіру обличчя, зніміть епіляційну насадку і під'єднайте одну з двох щіточок, які є в комплекті. Щіточка білого кольору призначена для звичайного чищення, блакитного – для інтенсивної.

Точна епіляція
Купити SE 832e Face – значить обзавестися приладом, який допоможе зробити делікатну епіляцію проблемних ділянок обличчя. Він може акуратно видалити небажані волоски над верхньою губою або на підборідді. Також ви зможете скоректувати форму брів, цей процес займе набагато менше часу, ніж звичайне видалення волосків за допомогою пінцета. Тонка насадка для епіляції має 10 мікроотворів, які з абсолютною точністю захоплюють навіть самі тонкі волоски довжиною 0,5 мм. Це ефективніше, ніж видалення воском. Може працювати в різних режимах (вправо і вліво, щоб вам було зручно користуватися приладом з обох сторін особи.

Очищення шкіри
Ціна Braun Face SE832e прийнятна. Вібруюча щіточка допоможе в ретельному очищенні шкіри. Вона може видалити залишки макіяжу, забруднень і жири, глибоко очищаючи пори. 10000 тонких щетинок ніжно очищають шар відмерлих клітин, відновлюючи природне сяйво шкіри і дозволяючи їй дихати. Така процедура в 6 разів ефективніше, ніж звичайне умивання руками. Ви можете використовувати свій гель для вмивання.

Комплектація
Така б'юті-новинка повинна бути у кожної модниці, вона виглядає стильно і красиво. Ви отримаєте косметическу під колір епілятора, три насадки – епіляційну і дві щіточки, батарейку, щіточку для чищення епілятора. Ефективні чистка обличчя і епіляція, простота використання, гарний зовнішній вигляд, виключне німецька якість – все це аргументи на користь покупки цього епілятора. Ви залишитеся задоволені його роботою. Крім того, пристрій можна використовувати у воді, завдяки чому процедура стане приємною.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1722 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!