За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електросамокат Segway Ninebot E8 Blue (AA.00.0002.26)

код товару: U0457537
Ціна за одиницю:
11719 грн
+253 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діаметр коліс 8"
Максимальне навантаження 50 кг
Максимальна швидкість 14 км/ч
Потужність 130 Вт
Ландшафт асфальт
Ємність батареї 2550 mAh
Пробіг від одного заряду 10 км
Вага 7.9 кг
Колір синій

Інші

Виробник Segway
Модель Ninebot E8 Blue
Артикул AA.00.0002.26
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8719324556712
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Як і інші моделі електросамокатів Ninebot несуча рама E8 складна і виготовлена ​​з високоміцного алюмінієвого сплаву. Її підігнані під зростання і конструкцію тіла дитини, що значно знизило вагу виробу до 7,9 кг. Завдяки чому дитині не буде потрібна допомога дорослого для перенесення свого особистого транспорту.

Для комфортного управління ручки самоката також були максимально підігнані під дитячий зріст. До того ж вони мають протиковзке покриття із зносостійкого гипоалергенного EVA-матеріалу, яке абсолютно безпечне для ніжної шкіри дитячих рук.

Всього самокат підтримує три швидкісні режима:

  • Турбо-режим з максимальною швидкістю в 14 км на годину, при його активації спалахує спеціальний світлодіодний індикатор і звучить 1 звуковий сигнал;
  • Безпечний-режим з обмеженням по швидкості до 10 км на годину (підходить для навчання водінню початківців райдерів), при його активації світлодіодний індикатор повільно блимає і звучить 2 звукові сигнали;
  • Режим круїз-контролю забезпечує швидкість пересування з наперед заданими параметрами, при його активації світловий індикатор блимає швидко і звучить 3 звукові сигнали.

Значно поліпшено гальмівна система, що складається з:

  • ручного гальма;
  • ножного гальма (колодки над заднім колесом);
  • системи рекуперації енергії, яка виділяється при гальмуванні кінетичну енергію перетворює в електрику і заряджає акумулятор.
Повного заряду акумулятора досить для 40 хвилинного сеансу катань або на 10 км шляху. Для більшої безпеки батарея оснащена спеціальним контролером, який захищає від перевантажень, короткого замикання і перегріву.
Ninebot by Segway E8
Молодша модель з нової лінійки дитячих електросамокатів eKickScooter Zing, підійде для дітей від 6 до 12 років.
Ninebot by Segway E8
Ми раді представити вам нову, довгоочікувану лінійку електросамокатів для дітей і підлітків – Ninebot eKickScooter Zing! Самокати даної серії нічим не поступаються своїм старшим побратимам в технічній оснащеності, однак, наші інженери внесли ряд змін для зручності маленьких райдерів – про всі особливості новинки розповімо по порядку.
Рама, шини та органи керування
Перш за все, переробці піддалася рама самоката: як і у всіх інших наших моделях, вона складна і виконана з міцного алюмінієвого сплаву, але ми зменшили її розміри і вага – тепер повна маса електросамоката становить всього 7,9 кг, що дозволить вашій дитині переносити його самостійно, без допомоги дорослих! Шини Ninebot eKickScooter Zing E8 безкамерні – їм не страшні проколи і порізи, а синтетичний каучук, що входить до їх складу, забезпечує надійне зчеплення з дорогою. Ручки самоката також зменшені в порівнянні зі старшими моделями, і покриті зносостійким і гіпоалергенним EVA-матеріалом, безпечним для ніжної дитячої шкіри.
Швидкісні режими і гальмівна система
Оскільки електросамокат призначений для дітей, ми також внесли зміни в швидкісні режими, їх три: Турбо – дозволяє розвинути максимальну швидкість в 14 км/год. При активації цього режиму індикатор режиму загориться лампочка і прозвучить 1 звуковий сигнал. Безпечний – обмежує максимальну швидкість до 10 км/год і прекрасно підійде для початківців водіїв. При активації цього режиму лампочка буде повільно блимати і прозвучить 2 звукові сигнали. Круїз-контроль дозволяє підтримувати заздалегідь задану швидкість. При активації цього режиму лампочка буде швидко блимати і прозвучить 3 звукові сигнали
Система гальмування складається з трьох елементів:
Ручне гальмо. Ножні гальма – за допомогою колодки над заднім колесом. Система рекуперації енергії – під час гальмування кінетична енергія перетворюється в електричний струм, заряджаючи батарею

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11719 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!