За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електросамокат Segway Ninebot E45E (AA.00.0002.22)

код товару: U0457536
Ціна за одиницю:
25999 грн
+807 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діаметр коліс 9"
Максимальне навантаження 100 кг
Максимальна швидкість 30 км/г
Потужність 300 Вт
Ландшафт асфальт
Ємність батареї 10200 mAh
Пробіг від одного заряду 45 км
Вага 10 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Segway
Модель Ninebot E45E
Артикул AA.00.0002.22
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8719324556644
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ninebot E45E оснащений модернізованим механізмом складання, що дозволяє скласти самокат одним натисканням на педаль. Просте витягування і перенесення однією рукою. Легко перевозити в ліфтах. 

Нова гальмівна система самоката складається з трьох елементів: традиційнє переднє механічнє гальмо, заднє механічнє гальмо і електромагнітнє. Завдяки цьому гальмівний шлях Ninebot E45Е становить лише 4 метри. 

Після підключення скутера до додатка Ninebot Travel ви можете налаштувати світловий ефект, налаштувати рекуперацію енергії, перевірити інформацію про скутер і навіть почати круїз на фіксованій швидкості, як в машині! Увімкніть більше функцій, щоб зробити вашу їзду краще і краще.

Передній пружинний амортизатор допоможе згладити нерівності рельєфу і додасть вашим поїздкам комфорту. 

LCD-дисплей відображає всю необхідну інформацію про самокат: режим поїздки, швидкість, рівень заряду акумулятора і стан BlueTooth.

Ваш індивідуальний практичний транспорт
Електросамокат Ninebot KickScooter E45E — найефективніший спосіб для швидкого та комфортного пересування по місту. Серед його переваг: практичність, комфорт, автономність, легкість управління та безпека. Відразу 2 ємні акумуляторні батареї гарантують дальність ходу 45 км і максимальну швидкість 25 км/год. Удосконалена потужна модель долає підйом дороги до 20% і гарантує плавність, стійкість ходу. Світлодіодне підсвічування підніме настрій і доповнить ваш стиль.
Тривала автономність
Завдяки збільшеній загальній ємності за рахунок додаткової акумуляторної батареї електросамокат Ninebot KickScooter E45E забезпечує подолання відстані до 45 км. Таким чином, ви зможете їздити на далекі відстані, не заряджаючи акумулятор. Переміщуйтеся по місту швидко та максимально комфортно. Завдяки потужному двигуну 300 Вт і ємному акумулятору 10200 мАг зі смарт системою управління BMS, електросамокат легко впорається навіть з дорогою під нахилом 20% при максимальній швидкості 25 км/год і допустимому ваговому навантаженні 100 кг.
Безпека водія на дорозі
У темний час доби просто необхідне підсвічування. Тому виробник подбав про те, щоб водія самоката було добре видно іншим учасникам руху на дорозі. Конструкція моделі має потужні передні (2,5 Вт), задні світлодіоди, а також світловідбивачі, які пройшли сертифікацію E-MARK, тому гарантують безпечне пересування в темний час доби. Крім того, яскраве світлодіодне підсвічування розташовується під майданчиком для ніг. Ви можете вибрати будь-який колір, виходячи зі свого настрою та стилю.
Легкість пересування
Завдяки сучасному продуктивному електродвигуну та ємному акумулятору зі смарт системою управління BMS електросамокат легко впорається навіть з дорогою під нахилом 20%, розвиваючи максимальну швидкість 25 км/год. Витримує вагу 100 кг. Збільшений запас енергії акумулятора 368 Вт/год також подовжує час роботи електросамоката та збільшує відстань шляху до 45 км. Наявність клаксона забезпечує зручність і безпеку пересування. Антиковзні гумові рукоятки дозволяють надійно утримувати кермо.
3 режими швидкості й гальмівна система
Вибирайте бажаний режим руху: Еко зі швидкістю 20 км/год, що зберігає заряд довше; Стандарт зі швидкістю 25 км/год; Швидкісний для швидкого старту та подолання підйому до 20%. Ергономічна й продуктивна модель оснащена більш ефективною гальмівною системою з 3 незалежними елементами: електронне регенераційне гальмо E-ABC, ножне механічне і магнітне. Робота трьох систем гарантує більш безпечне та ефективне гальмування.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!