За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електросамокат Maxxter TEO PLUS (1604454)

код товару: U0429045
Ціна за одиницю:
14999 грн
+257 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діаметр коліс 8.5"
Максимальне навантаження 100 кг
Максимальна швидкість 25 км/г
Потужність 300 Вт
Ландшафт асфальт
Вага 12 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Maxxter
Модель TEO PLUS
Артикул 1604454
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Змініть свій стиль пересування
Електросамокат TEO PLUS від Maxxter - це ідеальне поєднання компактності і швидкості для зручного пересування в міському середовищі. Легкий Maxxter TEO PLUS 12 кг витримує навантаження до 100 кг і призначений для кращих поїздок з високою потужністю, швидкістю і вашим комфортом. Зручний складаний електросамокат Maxxter TEO PLUS може розвивати швидкість до 25 км/год завдяки унікальному акумулятору ємністю 7800 мАг та гарантує тривалу поїздку до 25 км без додаткової підзарядки. Maxxter TEO PLUS вдало поєднує в собі високу якість корпусу і портативність, дивуючи кожного райдера власною гнучкістю і комфортним пересуванням.
Багатофункціональний Maxxter TEO PLUS перетворить ваші щоденні поїздки в задоволення
При першому ж погляді на TEO PLUS, розумієш унікальність електросамокатів від Maxxter, це – неперевершений дизайн, де всі деталі поєднуються та створюють цілісну картину. Передня частина корпусу Maxxter TEO PLUS приковує увагу найбільше: інтуїтивний сенсорний ЖК-дисплей, який відображає швидкість і рівень заряду батареї та зручний ергономічний руль дозволять з комфортом подорожувати містом. А стійкі 8.5-дюймові колеса, спеціальна підніжка та ступінь захисту IP55 дозволять щоразу насолоджуватися сучасними можливостями від Maxxter. Електросамокат Maxxter TEO PLUS не залишить байдужим навіть найвибагливіших райдерів.
Ніколи ще пересування не було таким комфортним
Легка і в той же час міцна конструкція 12 кг з місткою нижньою частиною корпусу Maxxter TEO PLUS забезпечує зручність і відчуття повної свободи, а також здатна витримати навантаження до 100 кг.
Двигун 300 Вт
Maxxter TEO PLUS має потужний двигун 300 Вт, що розвиває швидкість до 25 км/год, функцію «Круїз-контроль» та два унікальних режими - «економ» і «максимальний», завдяки яким ви можете налаштувати електросамокат в залежності від рельєфу дороги або обраного стилю керування. Навіть на низьких обертах ви відчуєте комфорт та стійкість Maxxter TEO PLUS, варто лише доторкнутись до ручки газу!
Maxxter TEO PLUS, розроблений з урахуванням Ваших потреб
Електросамокат Maxxter TEO PLUS забезпечує ще більше впевненості при пересуванні завдяки надійним передньому і задньому механізмам гальмування, які легко комбінувати і використовувати у будь-який зручний момент.
Довговічний акумулятор
Maxxter TEO PLUS може похвалитися високоякісним літієвим акумулятором 7800 мАг з часом зарядки всього 3-5 год, завдяки чому електросамокат забезпечує дальність ходу до 25 км. Відправляйтесь на заняття, роботу або прогулянку в центрі міста з комфортом. Потужність Maxxter TEO PLUS вразить вас вже з першої поїздки!
Безпека і комфорт
Яскрава фара спереду та видовжені задні габарити, які блимають при гальмуванні, максимально підвищують вашу безпеку та обзорність на дорозі і надають впевненості при міському пересуванні на Maxxter TEO PLUS навіть вночі.
Портативна складна конструкція
Електросамокат має інноваційний і практичний механізм, який дозволяє легко переносити, зручно скласти в багажник автомобіля або взяти з собою в громадський транспорт Maxxter TEO PLUS, а також швидко розкласти стійкий корпус при необхідності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!