За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електропіч Russell Hobbs 20910-56

код товару: U0175750
Ціна за одиницю:
4914 грн
+253 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1500 Вт
Об'єм духовки 28 л
Тип управління механічний
Кількість режимів нагріву 5
Регульований термостат до 250 °С
Режими конвекція ,  гриль ,  вертел
Особливості таймер
Колір сірий

Інші

Виробник Russell Hobbs
Модель 20910-56
Артикул 20910-56
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Приготування їжі може бути трудомістким завданням. Техніка для приготування їжі має важливе значення для кухарів-ентузіастів, які люблять готувати практично з нічого, або для тих, хто любити справжню домашню кухню. Чи це перемішування, збивання, змішування, нарізка, розведення чи подрібнення – існує цілий ряд приладів, розроблених для полегшення вашого життя. Продукція Russell Hobbs спеціально розроблена і протестована з урахуванням трьох моментів - зробити приготування їжі простішим, а також заощадити час, який ви витрачаєте на прибирання кухні та хатню роботу!

Електропіч Russell Hobbs 20910-56 - багатофункціональна компактна піч, зовні дуже схожа на мікрохвильову, але вона має розширені функціональні можливості. Так, наприклад, ця електропіч допоможе запікати м'ясо, рибу, готувати курку-гриль, а також випікати пироги, торти, круасани та ще багато іншого. Ви отримуєте прекрасну можливість замінити духовку на кухні Вашого будинку, квартири або дачі.

Електропіч Russell Hobbs 20910-56 об'ємом 28 л і потужністю 1500 Вт має компактний дизайн, а елегантний колір корпусу, який припаде до смаку будь-якій господині. Скористайтесь безліччю додаткових функцій для одержання максимального комфорту в процесі приготування. Це і регульований термостат з регулюванням температури від 90 до 250°c, таймер на 90 хвилин, і функція гриль в 3-х положеннях і конвекція в 2-х положеннях. Крім того, дверцята виконані з жароміцного скла, яке надійно захистить Вас від високої температури всередині електропечі. Електропіч Russell Hobbs 20910-56 забезпечить ідеальні результати приготування найрізноманітніших страв.

Всю продукцію компанії Russell Hobbs (тостери, чайники, кавоварки тощо) відрізняє якість, практичність і стильність. В Англії – ця компанія займає лідируючу позицію на ринку ще з 60 - 70-х років минулого століття. Зараз, завдяки своєму істинно англійського стилю і якості, компанія впевнено увійшла в списки світових лідерів аналогічного виробництва. Представництва Russell Hobbs є вже у багатьох країнах світу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4914 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!