За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електробритва Soocas S3 червона (S3червона)

код товару: U0412720
Ціна за одиницю:
1312 грн
+36 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система для гоління роторна (обертальна)
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 3
Призначення для чоловіків
Час роботи від акумулятора 60 хвилин
Час зарядки акумулятора 4 години
Оснащення індикатор зарядки ,  плаваюча головка

Фізичні характеристики

Колір червоний

Інші

Виробник Soocas
Модель S3 червона
Артикул S3червона
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

SOOCAS S3 ГОЛИТЬ ШВИДКО І ЧИСТО
Електробритва Soocas S3 оснащена плаваючими головками, подвійною бриючою сіткою, основним і допоміжним ножами, щоб лише за хвилину легко впоратися з багатоденною щетиною. Бритва укладена в стильний ергономічний корпус, вона зручно розташовується в руці для більш ретельного гоління. Невеликі розміри дозволяють брати прилад з собою в поїздку, а завдяки бездротовій конструкції ви зможете користуватися бритвою де завгодно, не прив'язуючись до розеток.

М'ЯКЕ КОВЗАННЯ ПО ШКІРІ
Завдяки оригінальній технології демпфірування Infinity Floating Technology бриючі головки приладу знаходяться в особливому підвішеному стані і легко рухаються на 360 градусів. Це знижує тиск на шкіру під час гоління: бритва точно повторює контури обличчя, плавно ковзає і повністю зрізає волоски вже за один прохід.

НІЯКОГО ПОДРАЗНЕННЯ
Унікальна система підвіски і високоякісні ріжучі елементи забезпечують чисте гоління при мінімальному тиску на шкіру. М'яке захисне кільце знижує тертя і запобігає виникненню подразнення, порізів або мікротравм, викликаних голінням.

РЕТЕЛЬНЕ ГОЛІННЯ
Двокільцева конструкція бриючих головок дозволяє захоплювати більшу площу і більш якісно збривати навіть жорстку щетину на підборідді або шиї. Допоміжне лезо товщиною всього 0.08 мм піднімає найкоротші волоски, а основне лезо товщиною 0.1 мм повністю їх зрізає.

ВИСОКА ЯКІСТЬ СТАЛI
Основні ріжучі елементи бритви виготовлені з японської сталі найвищої якості, для допоміжних елементів використовувалася сталь зі Швеції. Всі леза пройшли процес електрохімічної обробки ECM, завдяки чому вони отримали безпрецедентні ріжучі властивості і неперевершену зносостійкість. ПОТУЖНИЙ ДВИГУН Сучасний двигун - запорука якісної та ефективної роботи приладу. Бритва Soocas S3 отримала надійний електродвигун Suoma Motor BL-146, який має високий крутний момент і здатний підтримувати швидкість обертання ножів до 3.9 м/сек (до 3000 об/хв).

ДВА ВИДИ ГОЛІННЯ
Використовуйте електробритву Soocas S3 для сухого і вологого гоління. Вона виготовлена з дотриманням високого стандарту водозащити IPX7 і витримує короткочасне занурення в воду. Для швидкого очищення ви можете промивати прилад після використання під проточною водою. 

1 ГОДИНА АВТОНОМНОЇ РОБОТИ Ємний акумулятор на 800 мАг дозволяє користуватися бритвою на одному заряді до 60 хвилин. З урахуванням високої ефективності і продуктивності цього вистачить на багато циклів гоління. Для підзарядки акумулятора скористайтеся роз'ємом USB Type-C. На повний цикл підзарядки піде приблизно 1 година.

ФУНКЦІЯ БЛОКУВАННЯ
Щоб безпечно перевозити бритву в багажі, скористайтеся функцією блокування, яка захистить пристрій від випадкових натискань.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1312 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!