За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електробритва Philips S5250/06

код товару: U0313268
Ціна за одиницю:
2575 грн
+61 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система для гоління роторна (обертальна)
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 3
Призначення для чоловіків
Час роботи від акумулятора 40 хвилин
Час зарядки акумулятора 60 хвилин
Оснащення тример ,  швидка зарядка ,  індикатор залишкового заряду акумулятора ,  рухома бриюча голівка ,  швидка 5-хвилинна зарядка дозволяє здійснити 1 сеанс гоління ,  можливість вологого чищення

Фізичні характеристики

Габарити 16 x 6 x 7 см
Габарити упаковки 24 х 7 х 16 см
Вага 300 г
Вага в упаковці 400 г
Колір синій

Інші

Виробник Philips
Модель S5250/06
Артикул S5250/06
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8710103843047
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Електробритва PHILIPS S5250 / 06

Оцініть гранично чисте гоління без порізів і подразнень з електробритвою PHILIPS S5250 / 06 з лінійки Shaver Series 5000. Оснащена високоефективною бриючої системою ComfortCut, вона подарує в 10 разів більш комфортне і безпечне сбривание щетини в порівнянні з традиційними моделями. Завдяки заокругленим краях ріжучих головок бритва м'яко ковзає по шкірі в будь-якому напрямку, не залишаючи порізів.

Гнучкість рухів. Незалежно рухаються в п'яти напрямках головки Flex, забезпечують максимальний контакт зі шкірою на будь-якій ділянці обличчя або шиї. Оцініть ефективне сбривание щетини за один прохід бритвою, що виключить ймовірність появи подразнень. Тепер навіть такі важкодоступні місця, як область під носом і підборіддя, не забиратимуть нерви і час при проведенні щоденної процедури гоління.

Бездротова робота. Підтримуючи роботу від акумулятора, електробритва PHILIPS стане ідеальним рішенням для ділових поїздок і подорожей. Тепер ви не будете залежати від обставин і зможете проводити щоденне гоління в будь-якому зручному для вас місці. Повний цикл зарядки протягом 1 години забезпечить до 40 хвилин роботи електробритви, чого вистачить приблизно на 13 сеансів гоління. При необхідності ви завжди зможете використовувати функцію швидкої зарядки. Уже через короткі 5 хвилин бритва буде готова для проведення повноцінної процедури сбривания щетини.

100% водонепроникність. Проводьте комфортне сухе або освіжаюче вологе гоління з використанням улюбленого гелю або піни. Спеціальне ущільнення AquaTec надійно захистить всі внутрішні елементи бритви від попадання вологи і дозволить використовувати її навіть в душі.

Сумний триммер. З легкістю завершуйте свій образ за допомогою безпечного для шкіри знімного триммера. Підрівнюйте лінію скронь або моделюйте вуса - PHILIPS S5250 / 06 стане вашим персональним стайлером.

Все під контролем. Особливий ергономічний дизайн моделі в комплексі зі спеціальними прогумованими вставками забезпечить впевнений захоплення і управління бритвою навіть в душі. Для повного контролю над PHILIPS передбачена система наочної індикації. Тепер ви завжди будете знати залишковий рівень заряду, а також необхідність очищення або заміни бритвених головок. Функція дорожньої блокування в свою чергу дозволить зафіксувати бриючу систему, виключаючи тим самим ймовірність її ушкодження під час поїздок.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

15 липня 2020
imgimgimgimgimg

Бритва чудова. Замовлення виконали швидко. В Брейні купую давно і різне. Нарікань не було жодного разу. Рекомендую всім.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 липня 2020

Дякуємо за відгук, Сергію!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
2575 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!