За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електробритва Braun Series7 799 CC

код товару: U0180909
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система для гоління сіткова (вібраційна)
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 3
Тип акумулятора Li-Ion
Час зарядки акумулятора 60 хвилин
Оснащення можливість вологого чищення ,  швидка 5-хвилинна зарядка дозволяє здійснити 1 сеанс гоління

Інші

Виробник Braun
Модель Series7 799 CC
Артикул Series7 799 CC
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Чоловіча електробритва BRAUN Series7 799 CC - це новітня і вдосконалена модель серії 7, яка на крок випереджає своїх «колег». Унікальна технології Sonic забезпечує 10 000 мікровібрацій в хвилину, що гарантує максимально якісне гоління. Ви зможете вибрати один з трьох робочих режимів, в залежності від ділянки гоління і типу Вашої шкіри. Завдяки запатентованій бриючої сітці OptiFoil самі неслухняні і маленькі волоски не залишаться непоміченими.

Ступінчаста система очищення BRAUN Series7 799 CC дозволяє натисненням однієї кнопки очистити, дезінфікувати, змастити, висушити і навіть зарядити прилад. Бритва Braun 799cc Series 7 оснащена відкидним тримерами для довгого волосся, що дозволяє надати ідеальний вид Ваших бакенбардам, бороді і вусах. Ви зможете голитися навіть в душі, а сама бритва запросто очищається під проточною водою. Дана модель має РК-дисплей з індикатором стану батареї.

ActiveLift - єдиний в світі запатентований триммер, що здійснює 130 рухів в секунду, який піднімає і зрізає прилеглі до шкіри волоски. Наші багаторічні дослідження показали, що найбільше чоловікам необхідно ретельне чисте гоління - навіть у важкодоступних місцях, таких як шия, де волоски найчастіше близько прилягають до шкіри. Завдяки своїй ассімітрічность формі триммер ActiveLift спеціально створений для того, щоб захоплювати неслухняні волоски на будь-якому проблемній ділянці. OptiFoil є найбільш просунутою бриючої сіткою від Braun. Її унікальна геометрія з отворами різних розмірів дозволяє захоплювати більше волосків і зрізати їх близько як ніколи. Результатом 50 років досвіду Braun у виробництві бриючих сіток стала унікальна сітка OptiFoil.

Система очищення і підзарядки Clean & Renew. Оснащена 5-ти ступеньчатой ​​системою очищення: вона заряджає, очищає, дезінфікує, змащує і ретельно сушить Вашу бритву одним натисненням кнопки. Будучи винахідником системи очищення і підзарядки, Braun володіє більш ніж 10-річним досвідом у цій галузі. Тести показали, що використання системи очищення і підзарядки в десять разів більше гігієнічно, ніж просте ополіскування бритви під проточною водою. Змінний картридж Clean & Renew потрібно міняти приблизно 4 рази на рік, щоб Ваша бритва була в ідеальному стані кожен день.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8081 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!