За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електробритва Braun 740 Series 7

код товару: U0181576
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система для гоління сіткова (вібраційна)
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 3
Час роботи від акумулятора 50 хвилин
Час зарядки акумулятора 60 хвилин
Оснащення тример ,  швидка зарядка ,  індикатор стану сітки
Комплектація чохол для зберігання

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник Braun
Модель 740 Series 7
Артикул 740 Series 7
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Електробритва BRAUN 740 Series 7 створена для тих, хто хоче зробити процедуру гоління комфортною та швидкою. Вона оснащена революційною технологією Sonic, завдяки якій бритва немов «читає» контури вашого обличчя і адаптує 10 000 мікровібрацій до густоті щетини. У підсумку, ваша шкіра ретельно виголена, без будь-яких подразнень і порізів. Модель має 3 режими гоління: інтенсивний, дбайливий і нормальний. Вибирайте саме той, який більш підходить вашому типу шкіри, і отримуйте задоволення від чудового результату.

Якщо вам необхідна якісна і надійна бритва, однозначно варто купити Series 7 740. Вона оснащена інноваційної бриючої сіткою OptiFoil, яка гарантує, що гоління буде чистим і безпечним. У сітці є безліч отворів різних розмірів, що дозволяють охоплювати якомога більше волосків, піднімати їх і зрізати максимально близько до шкіри. Бриюча головка даної моделі при роботі плаває в чотирьох напрямках, адаптуючись до контурів особи і з точністю повторюючи їх. Тепер вам не потрібно витрачати надто багато часу, і шкіра обличчя виглядала гладкою і доглянутою.

Потрійна бритвена система гарантує відмінний результат кожного разу. Щоб гоління було якісним на будь-яких ділянках шкіри, Braun Series 7 740 має запатентований триммер ActiveLift. Він без праці допоможе впоратися з голінням навіть на проблемних ділянках, наприклад, на шиї, де волоски зазвичай дуже щільно прилягають до шкіри. Тример має асиметричну форму і робить 130 рухів в секунду, що дозволяє підняти і зрізати навіть короткі волоски і гарантувати ідеальне гоління. Доглядати за собою разом з бритвою Braun Series 7 740 Wet & Dry легко і просто!

Ви завжди будете поінформовані про необхідність очищення бритви і про стан заряду батареї - вся необхідна вам інформація відображається на спеціальному дисплеї, розташованому внизу на її корпусі. Модель має потужний перезаряджається літій-іонний акумулятор без «ефекту пам'яті». Для повної зарядки, приладу буде потрібно всього 1 годину. Цього вистачить на 50-хвилинний сеанс бездротового користування бритвою. Для зручного зберігання і перевезення, в комплекті є компактний щільний чохол на блискавки.

Доглядати за Braun Series 7 740 Wet & Dry дуже просто, вам не потрібно ніяких спеціальних процедур. Щоб бритва була в ідеальному стані і служила вам довгий час, її досить по-закінченні використання прополоскати під струменем проточної води. Корпус повністю герметичний, тому ви можете не хвилюватися про те, що вода може потрапити всередину. Ціна електробритви Braun Series 7 740 цілком відповідає його чудовому якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5799 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!