За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дзеркало Babyliss 8435E

код товару: U0349939
Ціна за одиницю:
1474 грн
+39 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип Дзеркало з підсвічуванням косметологічне
Колір дзеркала срібло
Підсвічування дзеркала так
2 дзеркальні поверхні: стандарт / 5-кратне збільше так
Можливість обертання дзеркала так

Інші

Виробник Babyliss
Модель 8435E
Артикул 8435E
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Дзеркало Babyliss 8435E

Дзеркало - досить унікальне пристосування. Адже саме з його допомогою кожна людина може побачити те, як він виглядає з боку. Дзеркало здатне утворювати точне зображення, що знаходяться перед ним предметів. Слід зазначити, що його винахід було скоєно досить давно. Його будова досить просто. Воно складається з тонкого листа скла, на задню поверхню якого нанесена амальгама (що відображає світло шар).

У виробництві дзеркал важливо дотримуватися одне правило - лист скла, який покривають амальгамою, повинен бути, по можливості, ідеально рівним. В іншому випадку, отримане за допомогою дзеркала зображення, буде спотвореним. Дзеркала можуть бути нарізані на шматочки будь-якої конфігурації і форми. Але найчастіше виготовляють круглі або прямокутні дзеркала.

Далі їх обрамляють в спеціальні оправи, які захищають їх задню, покриту амальгамою, поверхня від пошкодження. Косметичні дзеркала, крім обрамлення можуть мати і підставку. Це зроблено для зручності їх використання. Таке дзеркало можна не тримати постійно в руках, а просто встановити на будь-яку рівну поверхню. Хороші косметичні дзеркала забезпечені світлодіодним підсвічуванням, яка дозволяє навіть в темний час доби, бачити чітке та деталізоване зображення.

Babyliss 8435E - чудове косметичне дзеркало, діаметр якого становить близько 11 см. По обідку дзеркала є спеціальна світлодіодне підсвічування. Підсвічування дзеркала харчується від трьох батарейок типу АА. Вага дзеркала дорівнює 550 грамам. Дана модель виглядає дуже естетично, так як має хромовану обробку.

Дійсно незамінним предметом в кожному будинку можна з упевненістю назвати косметичне дзеркало. Історія дзеркала починається в далекому 13 столітті, коли в Європі почали створювати скляні посудини, а пізніше італійський монах описав спосіб покривати скло тонким шаром олова. Сучасне дзеркало значно відрізняється в першу чергу процесом виготовлення, а також прекрасним і чистим відображенням, в порівнянні з середньовіччям.

А останні інновації і зовсім роблять дзеркало справжнім електронним гаджетом, оснащеним безліч додаткових функцій, які значно спрощують використання пристрою в будь-яких цілях. Це чудовий вибір не тільки для дівчини, але і для чоловіків. Тому що неможливо уявити нанесення макіяжу, підбір прикраси, процес гоління і догляд за обличчям без допомоги дзеркала. До того ж це досить незвичайний і досить практичний подарунок на свята, який припаде до смаку кожному.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1474 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!