За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Kernau KBO 1066 P S PT B

код товару: U0483085
Ціна за одиницю:
14828 грн
+404 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Управління механічне
Об'єм 65 л
Внутрішнє покриття піролітична емаль
Система очищення емаль легкої очистки
Кількість програм 10
Тип гриля електричний
Кількість скла дверцят 4
Додаткові функції електронний годинник ,  гриль ,  таймер ,  конвекція
Тип направляючих телескопічні
Дисплей так
Підсвічування так
Особливості захист від дітей
Габарити 59.5 х 59.5 х 57.5 см
Колір чорний

Інші

Виробник Kernau
Модель KBO 1066 P S PT B
Артикул KBO 1066 P S PT B
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Духовка Kernau KBO 1 066 P S PT B, об'ємом 65 л, має 10 функцій приготування. Телескопічні направляючі забезпечують легке і стійке вкладення і витяг листа з духовки. Завдяки інтуїтивно зрозумілому світлодіодному дисплею Ви зможете швидко вибрати необхідну функцію і подивитися налаштування пристрою. У дверцята вмонтовані чотири захисних скла. Це гарантує, що передня частина духовки залишатиметься прохолодною на дотик навіть після тривалого нагрівання. Внутрішня частина духовки покрита емаллю, яка легко чиститься. А каталітична функція спалює жир і інші забруднення, які прилипають до стінок духовки. Завдяки цьому утримання обладнання в чистоті перестане бути проблемою. Максимальну безпеку при користуванні нашого пристрою гарантують петлі Soft-Close. Завдяки 3D-системі гарячого повітря Ви зможете одночасно готувати кілька страв на різних рівнях. Ці технології дозволять Вам присвятити всього себе кулінарним експериментам.

3D-термоціркуляціі

Це комбінація кругової системи нагрівача і вентилятора, які разом створюють рух гарячого повітря, забезпечуючи рівномірну температуру всередині духовки. Це дає можливість швидше готувати кілька страв на різних рівнях і при більш низькій температурі, знижуючи експлуатаційні витрати пристрої.

Охолодження корпусу

Верхній вентилятор надає руху повітря, таким чином, охолоджуючи окремі елементи корпусу та скло вироби. Цей тип блокування захищає меблі від пошкодження, а користувача обладнання від опіків.

Телескопічні направляючі

Телескопічні направляючі забезпечують легке розміщення і витяг листа з духовки. Кожну направляючу можна розмістити на необхідному рівні в залежності від Ваших потреб. Таке оснащення духовки запобігає випадкові опіки і полегшує роботу на кухні.

Емаль PERFECTCLEAN

Внутрішня поверхня наших духовок покрита емаллю, яка легко очищається. Завдяки цьому утримання обладнання в чистоті перестане бути проблемою.

Таймер

Функція таймера дозволяє запрограмувати час роботи пристрою. Ця функція покликана полегшити приготування їжі і робить роботу з пристроєм більш зручною.

Енергоефективність

Духова шафа має клас енергоефективності А. Низьке споживання електроенергії дозволить Вам заощадити кошти і зберегти екологію. Це обладнання для людей, що цінують стабільність сімейного бюджету.

Петлі SOFT-CLOSE

Ця система плавного і автоматичного закривання дверцят духовки не вимагає ніяких додаткових зусиль від користувача. Система забезпечує максимальну безпеку використання. Завдяки застосуванню спеціальних завіс Ви можете спокійно займатися кулінарними експериментами.

Функція піролізу

Піроліз - це функція автоматичного очищення під впливом високої температури. Вона полягає в спалюванні жиру і забруднень, які знаходяться всередині духовки. Забруднення спалюються до стану попелу, завдяки чому очищення духовки є швидкою і легкою.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14828 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!