За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B

код товару: U0483083
Ціна за одиницю:
13188 грн
+359 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм 78 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення емаль легкої очистки
Кількість програм 9
Тип гриля електричний
Кількість скла дверцят 3
Додаткові функції гриль ,  електронний годинник ,  таймер ,  конвекція
Тип направляючих знімні
Дисплей так
Особливості захист від дітей
Габарити 59.5 х 59.5 х 55 см
Колір чорний

Інші

Виробник Kernau
Модель KBO 0972 SV PT B
Артикул KBO 0972 SV PT B
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Дана духовка, об'ємом 78 л, має клас енергоефективності рівня А і 9 функцій нагріву, використовуваних для оптимального розігріву страв. Вона оснащена листом і гратами для випікання. Світлодіодний дисплей з інтуїтивно зрозумілим управлінням забезпечує зручність використання. Завіси Soft-Close плавно і автоматично закривають двері духовки, забезпечуючи максимальну безпеку для користувача. Система охолодження корпусу захищає меблі від пошкоджень, а користувача обладнання від опіків. Дверцята духовки оснащені потрійним склом, завдяки цьому їх фронтальна сторона залишається холодною навіть при тривалому нагріванні. Внутрішня сторона дверцят повністю скляна, а внутрішня поверхня духовки покрита легко очисної емаллю. Завдяки цьому утримання обладнання в чистоті перестане бути проблемою. Телескопічні направляючі забезпечують легке і стійке вкладення і витяг листа з духовки. Духовка Kernau - це відчуття зручності і функціональності кожен день.

3D-термоціркуляціі

Це комбінація кругової системи нагрівача і вентилятора, які разом створюють рух гарячого повітря, забезпечуючи рівномірну температуру всередині духовки. Це дає можливість швидше готувати кілька страв на різних рівнях і при більш низькій температурі, знижуючи експлуатаційні витрати пристрої.

Охолодження корпусу

Верхній вентилятор надає руху повітря, таким чином, охолоджуючи окремі елементи корпусу та скло вироби. Цей тип блокування захищає меблі від пошкодження, а користувача обладнання від опіків.

Емаль PERFECT CLEAN

Внутрішня поверхня наших духовок покрита емаллю, яка легко очищається. Завдяки цьому утримання обладнання в чистоті перестане бути проблемою.

Таймер

Функція таймера дозволяє запрограмувати час роботи пристрою. Ця функція покликана полегшити приготування їжі і робить роботу з пристроєм більш зручною.

Телескопічні направляючі

Телескопічні направляючі забезпечують легке розміщення і витяг листа з духовки. Кожну направляючу можна розмістити на необхідному рівні в залежності від Ваших потреб. Таке оснащення духовки запобігає випадкові опіки і полегшує роботу на кухні.

Потрійне скло в дверцятах духовки

Дверцята духовки Kernau оснащена потрійним склом. Завдяки цьому її фронтальна сторона залишається холодною навіть при тривалому приготуванні. Внутрішня сторона дверцят повністю покрита склом, завдяки чому її легко утримувати в чистоті.

Енергоефективність
Духова шафа має клас енергоефективності А. Низьке споживання електроенергії дозволить Вам заощадити кошти і зберегти екологію. Це обладнання для людей, що цінують стабільність сімейного бюджету.

Світлодіодний дисплей

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, завдяки якому Ви швидко виберете потрібну функцію, вбудований в панель управління духовки. З його допомогою Ви зможете побачити налаштування духовки і час приготування. Ваша їжа буде смачною кожен раз.

Петлі SOFT-CLOSE

Ця система плавного і автоматичного закривання дверцят духовки не вимагає ніяких додаткових зусиль від користувача. Система забезпечує максимальну безпеку використання. Завдяки застосуванню спеціальних завіс Ви можете спокійно займатися кулінарними експериментами.

Графічний програматор VISIO

Програматор VISIO відображає активні в даний час функції духовки в графічному вигляді. Завдяки цьому, щоденне приготування їжі стане зручнішим.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13188 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!