За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Eleyus STELLA 6008 BL CL

код товару: U0395019
Ціна за одиницю:
14899 грн
+490 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм 66 л
Внутрішнє покриття емаль
Кількість програм 8
Тип гриля електричний
Потужність гриля 2000 Вт
Кількість скла дверцят 2
Додаткові функції Нижній нагрів + турбонагреватель + конвекція ,  гриль + ковекція ,  турбонагреватель + вентилятор ,  верхній + нижній нагрів + конвекція ,  гриль + верхній нагрів ,  нижній нагрів + конвекція ,  гриль ,  таймер ,  розморожування ,  конвекція
Тип направляючих хромовані
Дисплей так
Підсвічування так
Особливості звуковий сигнал закінчення роботи ,  утоплювані регулятори ,  тангенціальне охолодження
Розміри ніші для вбудовування 59.5 х 56 х 55 см
Габарити 59.5 х 59.5 х 56.5 см
Вага 34 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Eleyus
Модель STELLA 6008 BL CL
Артикул STELLA 6008 BL CL
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Український бренд вбудованої техніки ELEYUS переконаний, що побутова техніка на кухні — не просто предмет без душі, а річ, яка має свою енергетику, здатна надихати на втілення найсміливіших задумів і просто робити життя кращим. Саме дотримуючись такої філософії, ELEYUS створили електричну духовку ELEYUS STELLA 6008 BL CL, яка стане прикрасою вашої домівки та супутником у світ дивовижних кулінарних ідей.

Електрична духова шафа ELEYUS STELLA 6008 BL CL має внутрішній об'єм 66 л, а це означає, що з нею ви легко запечете цілу птицю, сімейну піцу або великий пиріг для всієї родини. Клас енергоефективності «А» дасть нагоду істотно заощаджувати на електроенергії проти інших електроприладів. Потужність духової шафи становить лише 2.4 кВт, вона швидко нагрівається до потрібної температури, тому ви не витрачатимете свого часу.

Для духової шафи ELEYUS STELLA 6008 BL CL обрано 8 найоптимальніших режимів роботи, а саме: розморожування, гриль, гриль + конвекція, верхній + нижній нагрівач, турбонагрівач, конвекція + нижній нагрівач, турбонагрівач + нижній нагрівач, верхнє нагрівання + нижнє нагрівання + конвекція. Завдяки конвекції температура в духовій шафі вирівнюється завдяки постійній циркуляції гарячого повітря, що дає змогу стравам рівномірно пропікатися, а також готувати одночасно на декількох рівнях і розширити діапазон приготування загалом.

Дверцята духової шафи ELEYUS STELLA 6008 BL CL є подвійними та виготовлені з високоякісного загартованого скла та неіржавкої сталі. Також із неіржавкої сталі виготовлена й панель керування, на якій зручно розміщені дві поворотні ручки push&pull, а також електронний сенсорний таймер. Ручки push&pull зручно ховаються в корпус духової шафи після того, як був обраний режим і температура, і Ви неодмінно оціните технологічність, ергономіку та дизайн духової шафи ELEYUS STELLA. Встановлення таймера і годинника здійснюється легким дотиком до зрозумілих і надійних сенсорних кнопок, а сама інформація виводиться на LED-дисплеї зі стильною білою підсвіткою. Для приготування доступні 5 рівнів хромованих напрямних, що знімаються. Догляд за духовою шафою ELEYUS STELLA є простим завдяки емалі легкого очищення й знімним і розбірним дверцятам, які легко мити як руками, так і в посудомийці. Крім того, задня стінка шафи обладнана самоочисною каталітичною панеллю, яка сама впорається з брудом у важкодоступних місцях.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14899 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!