За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Детектор валют Dors 1170 (DORS 1170)

код товару: U0283659
Ціна за одиницю:
6830 грн
+239 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид ультрафіолетовий ,  інфрачервоний
Тип ручний
Види контролю ультрафіолетовий ,  інфрачервоний
Живлення від мережі
Розмір 122 х 111 х 245 мм
Вага 0.55 кг

Інші

Виробник Dors
Модель 1170
Артикул DORS 1170
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Детектор валют DORS 1170 (DORS 1170) - універсальний детектор. Дозволяє практично миттєво визначити справжність і здійснити експертну оцінку банкнот по комплексу захисних ознак. Здатний виявити будь-які підроблені банкноти, в тому числі найвищої якості. Детектор валют Dors 1170 оснащений двома камерами і модулем інтелектуального антістокс-контролю. При приміщенні купюри в переглядові зону, на дисплей автоматично виводиться зображення банкноти, збільшене в 10 раз, в ІК, видимому і УФ світлі. Це допомагає касирові перевірити різні мікрошрифти і мікроузори. Торгова марка DORS вже багато років є одним з провідних виробників на українському ринку банківського обладнання. А якість і надійність її продукції доведена тисячами задоволених клієнтів, в число яких входять як дрібні підприємці, так і визнані лідери фінансової галузі.

Бренд належить відомій компанії "СИСТЕМА" і є одним з пріоритетних напрямків її діяльності. Потужності підприємства включають заводи площею перевищують 30 тисяч квадратних метрів в південній частині Китайської Народної Республіки, які виробляють понад 500 тисяч одиниць техніки в рік. DORS має власні збутові фірми в найбільших містах Росії, а також в Україні та Казахстані і постачає обладнання в 36 країн світу.

Асортимент продукції компанії надзвичайно широкий і представлений трьома основними напрямками: системи самообслуговування (банкомати, інформаційні термінали, системи відеоспостереження). Касове устаткування (сортувальники банкнот, лічильники купюр, детектори валют, пакувальники банкнот, сортувальники монет, лічильники монет, системи управління чергою, витратні матеріали, інше обладнання). Системи зберігання цінностей (індивідуальні банківські сейфи, Темпокаси). Крім цього торгова марка випускає ексклюзивне програмне забезпечення для пристроїв самообслуговування, систем доступу до індивідуальних банківських сейфів і автоматизованих кас перерахунку.

В процесі виробництва фахівці DORS використовують найсучасніші технології і власні авторські напрацювання, що дозволяє продукції бренду відповідати найвищим стандартам якості і бути незмінно затребуваною серед споживачів. Ще однією причиною такої високої популярності, є відмінний гарантійний сервіс, якому в DORS приділяють особливу увагу. Сервісна мережа компанії налічує більше трьох сотень сервіс-центрів, в яких працюють понад 5000 тисяч кваліфікованих інженерів. А за поставки запасних частин відповідають склади, спеціально створені в регіонах. Незважаючи на досягнуті позиції, компанія продовжує невпинно вдосконалювати свою продукцію, впроваджуючи у виробництво інноваційні розробки, що дозволяє їй регулярно радувати клієнтів новим банківським обладнанням високої якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6830 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!