За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Медіаплеєр Dune HD HD Connect

код товару: U0100359
Ціна за одиницю:
3752 грн
+97 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні технічні характеристики

Тип Smart-stick
Процесор Sigma Designs SMP8674/75
Об'єм встановленої оперативної пам'яті 512 Мб
FLASH-пам'ять 256 Мб
Операційна система пропрієтарна
Роздільна здатність відео Full HD (1920х1080)

Функції відтворення

Підтримка відео форматів MPEG 4 ,  VIDEO_TS ,  DVD-ISO ,  QT ,  M2TS ,  MPEG-PS ,  MPEG-TS ,  WMV9 ,  XVID ,  VC-1 ,  MPEG 2 ,  AVI ,  VOB ,  MKV ,  WMV ,  H.264 ,  MP4 ,  ASF ,  MOV
Підтримка форматів зображень JPEG ,  PNG ,  BMP ,  GIF
Підтримка звукових форматів FLAC ,  M4A ,  MPA ,  APE ,  AC3 ,  WAV ,  MP3 ,  WMA ,  AAC ,  OGG
Підтримка форматів субтитрів ASS ,  PGS ,  VobSub ,  SUB ,  SRT ,  SSA
Формати відтворення плейлистів PLS ,  M3U
Підтримка стандартів аналогового мовлення PAL ,  NTSC
Додаткові можливості підтримка 3D ,  перегляд IPTV

Комунікації

Підтримувані інтерфейси RJ45 (LAN)AVUSB
Вбудований кардрідер micro SD
Бездротові підключення відсутні
Додаткові функції підтримка UPnP ,  підтримка NFS ,  підтримка SMB

Інші

Виробник Dune HD
Модель HD Connect
Артикул HD Connect
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Тестування мережевого медіаплеєра Dune HD Connect ще раз підтвердило, що в сучасних продуктах важливе поєднання апаратної частини і вбудованого програмного забезпечення. Компанія Dune HD вчасно прийняла рішення приділяти особливу увагу прошивки для своїх продуктів, а не використовувати надані розробниками апаратного забезпечення базові варіанти з мінімальними правками. Сьогодні створена її програмістами версія для плеєрів на базі процесорів Sigma Designs є, мабуть, одним з найбільш зручних і багатофункціональних варіантів для тих користувачів, яким необхідно універсальне «всеїдна» рішення, яке не потребує ніяких спеціальних знань або додаткових зусиль для ефективного використання з переважною більшістю сучасних форматів мультимедіа.

Медіаплеєр Dune HD Connect відрізняється від своїх попередників унікально компактним форматом, однак йому вдалося зберегти більшість їх функцій і можливостей. Втім, тестування показало, що з практичної точки зору мініатюрний корпус не завжди є перевагою. Необхідність забезпечення прийому сигналів пульта ДУ, зручного розміщення плеєра для роботи бездротової мережі, підключення зовнішніх носіїв і харчування через Micro-USB має свої наслідки з точки зору зовнішнього вигляду підсумкової конструкції. Втім, у багатьох випадках, дану модель можна просто заховати за телевізором або в стійці / полиці. Так що однозначне перевагу тут буде тільки по мобільності. Враховуючи, що блоки живлення з Micro-USB зустрічаються досить часто, користувач може легко взяти плеєр з собою і на дачу і навіть у відпустку. Тут звичайно міг бути в нагоді і більш компактний пульт ДУ, але і комплектний варіант відносно невеликий і забезпечує весь необхідний функціонал. До речі, в деяких випадках можна спробувати замінити його смартфоном.

Пристрій забезпечує можливість перегляду переважної більшості сучасних форматів мультимедіа з локальних джерел і по мережі. Ми зустріли складності тільки з найбільш «важкими» варіантами відео високої роздільної здатності і з HD-звуком. Однак враховуючи формат плеєра, це складно вважати суттєвим недоліком. Все-таки якщо ви збираєтеся дивитися і слухати контент в максимальній якості, звичайно мова йде про стаціонарні інсталяціях з ресиверами і багатоканальної акустикою, так що немає сенсу переплачувати за компактність.

Зате для реалізації функцій «Smart TV» розглянутий плеєр цілком підійде, а за форматами і зручності легко виграє у багатьох вбудованих в сучасні апарати варіантів. Його можна встановити прямо на роз'ємі HDMI телевізора і підключити живлення від порту USB того ж телевізора. Залишається тільки вивести приймач ІК-сигналів і налаштувати бездротову мережу - і можна насолоджуватися переглядом відео по мережі і через інтернет, включаючи деякі варіанти HD-форматів. Особливо органічно в такому варіанті буде виглядати клієнт MegaFon.TV, здатний працювати на будь-якому інтернет-каналі через будь роутер, в тому числі і по Wi-Fi.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3752 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!