За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Цифровий фотоапарат Sony Alpha 7R M2 body black (ILCE7RM2B.CEC)

код товару: U0142561
Ціна за одиницю:
92561 грн
+1506 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип фотокамер Системні
Лінійка Alpha
Стабілізація механічна

Сенсор

Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці 35,9 x 24 мм
Загальна кількість пікселів 43.6 Mpx
Число ефективних пікселів 42.4 Mpx
Співвідношення сторін 3:2 ,  16:9
Процесор обробки зображення BIONZ X
Захист від пилу захисне покриття сенсору

Об'єктив (и)

Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body)
Підтримка змінних об'єктивів так
Байонет Sony E

Система фокусування

Тип автофокусу гібридне автофокусування
Система/точки фокусування 399 точок (автофокусування з визначенням фази), 25 точок (автофокусування з визначенням контрастності)
Робочий діапазон автофокусування EV-2 - EV20 (при F2.0 і ISO100)
Підсвічування автофокусу так
Ручне фокусування так
Режими автофокусування однокадрова ,  автоматичний ,  точкова ,  безперервна

Затвор

Тип затвора електрокерований затвор шторно-щілинного типу
Витримка 1/8000 - 30 с

Управління експозицією

Режими виміру експозиції центрозважений ,  точковий ,  багатосегментний
Діапазон роботи експозаміру EV-3 - EV20
Фіксація автоекспозиції є
Компенсація експозиції +/- 5 EV з кроком 1/3 або 1/2
Брекетинг автоекспозиції 9 кадрів (+/- 1/3, 1/2, 2/3, 1.0 ступенів EV) ,  3/5 кадри (1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1.0 EV, 2.0 EV, 3.0 EV)
Еквівалентна чутливість ISO 100 - 25600

Параметри зйомки

Серійна зйомка так
Автоспуск 2/10 с ,  5 с
Покадровая зйомка так
Режими зйомки S (покадровий) ,  CL (безперервний низькошвидкісний) ,  CH (безперервний високошвидкісний)
Налаштування балансу білого авто ,  денне світло ,  люмінесцентне освітлення ,  лампа розжарювання ,  спалах ,  ручний ,  встановлення колірної температури в градусах ,  тінь ,  хмарність ,  під водою
Брекетинг балансу білого +/- 3 кадри
Максимальний розмір фотографії 7952 x 5304
Формат запису знімків JPEGRAWEXIF2.3DCF 2.0
Макс. роздільна здатність запису відео 3840x2160
Відео зі звуком стерео

Видошукач

Тип видошукача електронний
Поле зору 100 %
Корекція діоптрій від -4.0 до +3.0

Дисплей

Розмір ЖК-екрану 3"
Налаштування яскравості 5 рівнів
Поворотний екран так
Функції перегляду одиночний кадр ,  збільшення зображення ,  обертання ,  гістограма ,  підсвічування світлих зон ,  підсвічування темних зон ,  дисплей папок ,  індекс з 9-ти зображень ,  індекс з 25-ти зображень ,  перегляд відеороликів ,  показ слайдів ,  видалення

Спалах

Спалах башмак
Режими роботи видалення ефекту червоних очей ,  синхронізація по 2-й шторці ,  повільна синхронізація ,  авто ,  вимкнена ,  заповнююча ,  бездротовий спалах
Можливість підключення зовнішнього спалаху так

Пам'ять

Додаткові функції

Фізичні характеристики

Фізичні розміри (д/в/г) 126.9 x 95.7 x 60.3 мм
Вага 625 г
Колір чорний
Матеріал корпусу метал

Живлення

Тип живлення NP-FW50
Ємність акумулятору 1080 mAh
Ресурс акумуляторної батареї 290 кадрів

Інші

Виробник Sony
Модель Alpha 7R M2 body black
Артикул ILCE7RM2B.CEC
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4548736017719
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7R M2 body black (ILCE7RM2B.CEC) оснащений першою в світі повнокадровою 35-мм CMOS-матрицею з тиловоим підсвічуванням і ефективною роздільною здатністю 42.4 мегапікселя, вражаючим діапазоном чутливості ISO і неймовірно низьким рівнем шумів. Відсутність оптичного фільтра низьких частот забезпечує неймовірну різкість і чіткість зображення по всій площі кадру. Процесор зображень BIONZ X оснащений технологією відтворення деталей, технологією зниження дифракції та алгоритмом локального придушення шумів і відмінно справляється із завданням обробки великого обсягу даних, що надходять з 42.4-мегапіксельною матриці, забезпечуючи чіткі, реалістичні зображення з багатою деталізацією і низьким рівнем шумів.

Високопродуктивна матриця розширює можливості швидкого гібридного автофокусування і дозволяє досягти нових рівнів якості зображення, чутливості і швидкості реакції. 399 точок фазового АФ у фокальній площині покривають 45% від загальної площі зображення - це найширша область автофокусування серед цифрових фотокамер з полнокадровой матрицею. Крім того, матриця оснащена 25 точками контрастного АФ. 5-осьова стабілізація зображення- дана система стабілізації зображення спеціально орієнтована на те, щоб забезпечувати можливості зйомки з високою роздільною здатністю і повністю розкрити потенціал повнокадрової матриці. Ця система коректує п'ять видів тремтіння камери, які можуть погіршити якість при зйомці з рук, незважаючи на 42.4-мегапіксельна роздільна здатність. Система компенсації тремтіння камери еквівалентна зйомці зі зменшенням витримки приблизно на 4.5 кроки, що розширює діапазон доступних витягів.

Завдяки повному зчитуванню даних без об'єднання пікселів при 4K-відеозапису у форматі супер 35 мм стало можливим досягти набагато більш високої роздільної здатності і чіткості, ніж у стандартних відеороликах 4K. Крім того, формат XAVC S дозволяє вести 4K-відеозапис зі швидкістю до 100 Мбіт / с, завдяки чому вдається зафіксувати на відео найдрібніші деталі і мікродінамікі. Видошукач XGA OLED Tru-Finder має найвищий у світі коефіцієнт збільшення, рівний 0.78x, серед видошукачів, встановлених в цифрових фотокамерах, і забезпечує кришталеву чіткість, контрастність і колірну глибину при попередньому перегляді. Покриття Zeiss T гарантує мінімальний рівень відблисків при використанні видошукача, що дозволяє в будь-який момент зйомки спостерігати потужні можливості 42.4-мегапіксельної роздільної здатності камери 7R II.

Компактний корпус камери 7R II відрізняється підвищеною надійністю і витримує великі навантаження при зйомці поза приміщенням завдяки продуманому розташуванню внутрішніх компонентів і верхньої, фронтальній і задній панелях, виконаних з міцного магнієвого сплаву. Новий механізм спуску затвора при спрацьовуванні генерує на 50% менше вібрацій, ніж у попередніх моделях. Він також оснащений електронною передньої шторкою для ще більшого зниження вібрацій. Це не тільки дозволяє знизити рівень тремтіння камери, яке може привести до смазанності навіть при роздільній здатності 42.4 мегапікселя, але також збільшити розрахункову надійність механізму затвора до 500000 знімків. У режимі безшумної зйомки використовується електронний затвор, який не створює ніяких вібрацій, що дозволяє отримувати різкі зображення високої роздільної здатності без ефектів тремтіння камери. Крім того в цьому режимі камера працює без звуку, завдяки чому можна вести зйомку в ситуаціях, коли шум роботи затвора може перешкодити добитися ідеального кадру, наприклад при зйомці дикої природи або на концерті. Завдяки вбудованій в камеру 7R II підтримці Wi-Fi і NFC можна миттєво передавати фотографії та MP4-відеоролики на смартфон або планшет Android в один дотик, після чого також просто поділитися кращими знімками та відео, завантаживши їх у улюблену соціальну мережу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

92561 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!