За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Цифровий фотоапарат Nikon D5100 kit AF-S DX 18-55 VR + 55-200 VR (VBA310KV04)

код товару: U0056219
Ціна за одиницю:
14047 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип фотокамер Дзеркальні

Сенсор

Розмір матриці 23.6 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів 16 Mpx

Параметри зйомки

Формат запису знімків JPEGRAW
Макс. роздільна здатність запису відео 1920 x 1080

Дисплей

Спалах

Спалах вбудований + башмак

Пам'ять

Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC

Фізичні характеристики

Фізичні розміри (д/в/г) 128 x 97 x 79 мм
Вага 510г
Колір чорний

Живлення

Тип живлення акумулятор Li-Ion

Інші

Виробник Nikon
Модель D5100 kit AF-S DX 18-55 VR + 55-200 VR
Артикул VBA310KV04
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифровий фотоапарат Nikon D5100 18-55 VR + 55-200 VR kit (VBA310KV04) створена спеціально для фотографів-початківців. У ній дивовижним чином поєднане розвинені технічні можливості і простий користувальницький інтерфейс. Завдяки цьому ви з легкістю зможете отримати якісні знімки і проявити свої творчі здібності.

Nikon D5100 пропонує вам відчути переваги КМОП-матриці збільшеного формату DX з роздільною здатністю 16,2 мегапікселя. Завдяки великому фізичному розміру матриці ви зможете знімати з високим рівнем чутливості і отримувати при цьому якісні і деталізовані фотографії. З допомогою додаткової настройки Hi2 ви можете використовувати значення ISO аж до 25 600 одиниць. А висока роздільна здатність матриці дозволить друкувати фотографії великого формату або кадрувати готові знімки, щоб робити більш великим якийсь один ділянку кадру без втрати якості.

Матрицю великого розміру доповнює фірмовий процесор обробки EXPEED 2. Він працює швидко і якісно, дозволяючи досягти чудових результатів і чудової якості знімків.

Nikon D5100 обладнаний байонетом AF, завдяки якому ви отримуєте доступ до широкого модельного ряду об'єктивів - як фірмових, так і сторонніх виробників. Завдяки цьому ви зможете підібрати саме ту оптику, яка вам потрібна.

Маючи таку якісну технічну базу, Nikon D5100 готова зробити усе, щоб полегшити отримання якісних знімків. У цій камері є режим Live View з автоматичним вибором сюжетної програми. Широкий набір програм фотографування доповнює фірмова функція Активний D-Lighting, яка дозволить отримати яскраві і насичені кадри в складних світлових умовах.

Вам залишається тільки вчасно натискати на кнопку спуску. Щоб полегшити цей процес, фотоапарат додали автофокус із 3D-стеженням. Тепер навіть найшвидші рухомі об'єкти будуть чіткими і без розмивання контурів або шлейфа.

Якщо отриманий кадр з якоїсь причини вам не сподобається, ви можете скористатися вбудованим розширеним меню обробки. У ньому є ряд ефектів і фільтрів, у числі яких - управління перспективою, пом'якшуючий фільтр, кольоровий контур і багато інші налаштування.

Для того щоб зйомка була дійсно простий і комфортною, можливості камери доповнили поворотної екранної панеллю. Ви можете виставити її у той стан, що зручно саме вам і насолоджуватися зйомкою.

Великий тридюймовий дисплей з роздільною здатністю 921 тис. пікселів і широким кутом огляду доповнено видошукачем, який припаде до душі любителям класичної фотозйомки, а також допоможе заощадити ресурси акумулятора.

Фотографічні можливості дзеркальної камери доповнені режимом відеозапису D-movie. Nikon D5100 здатна записувати відеоролики високої чіткості у форматі Full HD (1080p) зі швидкістю 30 кадрів в секунду.

Для того щоб ви могли почати запис гранично швидко, виробник виніс додаткову кнопку D-movie для активації режиму і початку відеозйомки.

Використані в цій камері системи очищення матриці і контролю потоку повітря допоможуть зберегти її в робочому стані протягом довгого часу. Вони не допускають попадання дрібних частинок на матрицю фотокамери і появи плям на ваших зображеннях.

Оцінка

5
progress
0
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

аліна
03 листопада 2014
imgimgimgimgimg

А об'єктив 55-200 вр кіт йде у подарунок? Чи є у подарунок сумка?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
admin
06 листопада 2014

Данного устройства нет в наличии.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
14047 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!