За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Цифровий фотоапарат Fujifilm FinePix X100F Brown (16585428)

код товару: U0324836
Ціна за одиницю:
39292 грн
+1191 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип фотокамер Компактні
Лінійка X

Сенсор

Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці 23.5 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів 24.3 Mpx
Процесор обробки зображення X-Processor Pro

Об'єктив (и)

Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit)
Мінімальна фокусна відстань 23 мм (35мм еквівалент: 35мм)
Максимальна фокусна відстань 23 мм (35мм еквівалент: 35мм)
Максимальна діафрагма f/2.0
Конструкція 8 елементів в 6 групах

Система фокусування

Тип автофокусу гібридний надшвидкий TTL автофокус по методу контрастної детекції в поєднанні з методом фазової детекції
Підсвічування автофокусу так
Ручне фокусування так
Мінімальна відстань фокусування 10 см
Максимальна відстань фокусування

Затвор

Тип затвора комбінований електронно-механічний затвор
Витримка 1/32000 - 1 с

Управління експозицією

Режими виміру експозиції центрозважений ,  точковий ,  багатосегментний ,  усереднений для всього екрану
Компенсація експозиції +/-5 EV з кроком 1/3
Еквівалентна чутливість ISO 51200

Параметри зйомки

Серійна зйомка так
Автоспуск 2 с ,  10 с
Покадровая зйомка так
Налаштування балансу білого високотемпературне люмінесцентне освітлення ,  під водою ,  тінь ,  встановлення колірної температури в градусах ,  ручний ,  авто ,  денне світло ,  люмінесцентне освітлення ,  лампа розжарювання
Максимальний розмір фотографії 6000 x 4000
Формат запису знімків JPEGRAW
Макс. роздільна здатність запису відео 1920 x 1080, 60 к/сек
Відео зі звуком стерео

Видошукач

Тип видошукача гібридний
Поле зору 100 %

Дисплей

Розмір ЖК-екрану 3"

Спалах

Режими роботи авто ,  повільна синхронізація по 2-й шторці ,  вимкнена ,  ручна ,  повільна синхронізація

Пам'ять

Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC

Додаткові функції

Бездротовий зв'язок Wi-Fi

Інтерфейси

Інтерфейси micro USBmicro-HDMI

Фізичні характеристики

Фізичні розміри (д/в/г) 126.5 x 74.8 x 52.4 мм
Вага 419 г
Колір коричневий

Живлення

Тип живлення NP-W126S
Ємність акумулятору 1260 mAh
Ресурс акумуляторної батареї 270 кадрів

Інші

Виробник Fujifilm
Модель FinePix X100F Brown
Артикул 16585428
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4547410362534
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифровий фотоапарат Fujifilm FinePix X100F Brown (16585428) знаменує підкорення нових висот у невпинному прагненні Fujifilm до досконалості фототехніки. Досконалою можна назвати систему, що дозволяє фотографам робити настроювання і компоновку невимушено, осмислено і зі смаком. Давно очікуване поповнення серії X100, FUJIFILM X100F став солідним продовжувачем серії X, пропонуючи творчому генію велике різноманіття можливостей.

Серед нових функцій FUJIFILM X100F вбудований диск ISO, поєднаний з диском настройки витримки затвора та нагадує плівкові фотоапарати минулого; перемикач фокуса, що дозволяє миттєво переміщати зону фокусування не відриваючи погляду від видошукача; і положення C, що включає експокоррекцию з ± 5 ступенями. Більшість кнопок і дисків налаштування зосереджені праворуч, дозволяючи робити настроювання, тримаючи камеру в одній руці.

Нова матриця APS-C, X-Trans CMOS III. На FUJIFILM X100F встановлена ​​матриця X-Trans CMOS III, спеціально розроблена для серії X. У X-Trans CMOS III застосовується нерегулярна структура розташування кольорових фільтрів, що усуває потребу в оптичному низькочастотному фільтрі. Маючи 24,3 млн пікселів, матриця APS-C добре контролює шум незважаючи на таку велику кількість пікселів, дозволяючи розширити стандартний діапазон чутливості до ISO12800 - значення, яке на попередніх моделях входило в розширений діапазон. Крім того, розширена зона фазової детекції, що зробила можливим фазовий АФ, робить камеру ще більш швидкої і точної ніж раніше.

Новий X-Processor Pro. У FUJIFILM X100F використовується спеціально розроблений процесор обробки зображення X-Processor Pro, що забезпечує швидкість обробки в 4 рази більшу, ніж на попередніх моделях. Він повністю реалізує можливості матриці X-Trans CMOS III, що підтримує високошвидкісне читання даних для різкого скорочення часу відгуку. X-Processor Pro забезпечує більш плавне відображення об'єктів, що рухаються, завдяки частоті відновлення ЖК-дисплея і режиму Live View електронного видошукача, підвищилася до 60 кадр. / С. Він також дозволив скоротити час готовності камери до прибл. 0,5 с, завдяки чому знімати можна майже відразу після включення - не зволікаючи ні секунди.

Автофокус. Розширена зона фазового АФ і улушенние базові характеристики АФ. FUJIFILM X100F має фазовий АФ, який використовує пікселі фазової детекції на матриці. Зона фазової детекції на матриці збільшилася на 23% в порівнянні з попередніми моделями. Завдяки 91-якій точці фокусування (макс. 325 точок) в порівнянні з 49 точками на попередніх моделях камера відрізняється дуже швидкою і точною фокусуванням. Крім того, алгоритм АФ був переглянутий, щоб гарантувати точне фокусування навіть у важких умовах, таких як з низькою контрастністю сюжети при сильній хмарності.

Серед 6 режимів АФ знайдеться режим для цієї сцени. FUJIFILM X100F пропонує AF-S для стаціонарних об'єктів і AF-C для рухомих об'єктів зйомки. Для обох можливостей можна вибрати АФ по точці, зонний АФ або ширококутного / автофокусування, коли камера автоматично вибирає кілька зон фокусування. У режимах АФ по точці і зонний АФ положення і розмір зон фокусування можна миттєво змінити важелем фокуса поруч з ЖК-дисплеєм.

Видошукач. Тепер збільшення електронного далекоміра, що відображається у вигляді маленького вікна в нижньому правому куті оптичного видошукача, можна змінити для підвищення точності при перевірці фокуса. На додаток до направляючої рамки зона фокусування коригується за допомогою функції Real Time Parallax,  яка гарантує впевнене кадрування і фокусування в режимі ручного фокусу. Імітація плівки. Фунукція імітація плівки поповнилася режимом ACROS. Використовуючи передові можливості X-Processor Pro по обробці зображення, цей режим пропонує чорно-білі знімки з плавними переходами, насиченим чорним і чудовою текстурою, істотно перевершує можливості режиму Monochrome.

FUJIFILM X-T100 оснащений матрицею APS-C X-Trans CMOS III (24,3 млн пікселів) без фільтра низьких частот, що має найвищі за всю історію серії X характеристики, а також високошвидкісним процесором обробки зображення X-Processor Pro, що забезпечує видатне цветовоспроизведение і багату кольорову гаму фото і відео з високою чутливістю ISO та низьким рівнем шуму. Інші функції. Об'єктив FUJIFILM X100F володіє вбудованим нейтральним фільтром, корисним при зйомці з повністю відкритою діафрагмою при яскравому світлі або з великою витримкою. 3-х стопи нейтральний фільтр знижує кількість світла до 1/8; його можна легко активувати або прибрати функціональної кнопкою або з меню.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

39292 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!