За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера Sony HDR-AS100V w/RM-LVR1 (HDRAS100VR.CEN)

код товару: U0072734
Ціна за одиницю:
17104 грн
+276 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Матриця 14 MP
Об'єктив 170º
Зовнішній екран так
Підтримка карт пам'яті Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Запис аудіо так
Роз'єми Micro HDMI
Колір білий

Інші

Виробник Sony
Модель HDR-AS100V w/RM-LVR1
Артикул HDRAS100VR.CEN
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифрова відеокамера SONY HDR-AS100V w/RM-LVR1 (HDRAS100VR.CEN)

Приготуйтеся до екстремальним спортивним зйомок з новим досягненням техніки Sony HDR-AS100V. Спеціально розроблений об'єктив Zeiss, що забезпечує більш високий дозвіл і більш низьке спотворення. Покращений процесор Bionz X з високою швидкістю передачі даних - 50Мбит, дозволяє отримувати високоякісні HD кадри, завдяки швидкому реагуванню на рух. Новий сенсор Exmor R CMOS характеризується великою кількістю пікселів, що дозволяє робити чіткі знімки (без перешкод) в темному приміщенні і в нічний час з властивим природним освітленням. Sony HDR-AS100V з чутливим XAVC S перетворює складний процес фотографії енергійних спортивних рухів у створення захоплюючого фільму.

Завдяки такій можливості, Ви можете захопити одну сцену відразу з п'яти різних точок. Легке підключення забезпечено, а «знімальна група» з п'яти камер HDR-AS100V, для більшої зручності, дозволяє використовувати браслет з дистанційним управлінням - RM-LVR1. Тепер контролювати кожну з п'яти камер ще простіше! Також за допомогою браслета Ви можете перевіряти і регулювати режими зйомки, стан камери, запускати і припиняти роботу всіх камер одночасно і навіть змінювати основні параметри допомогою всього однієї команди.

З HDR-AS100V у Вас немає причин для занепокоєння, коли під час зйомки починається дощ або сніг. HDR-AS100V забезпечує ступінь захисту IPX4 - це максимальна брискозахищеність без необхідності у водонепроникному корпусі, що дозволяє використовувати камеру в будь-яку погоду, в будь-якому середовищі. Більше того, до камери пропонується штатив-адаптер, який кріпиться безпосередньо до корпусу камери для підключення додаткових аксесуарів. Разом з такими інноваціями Ви можете насолоджуватися простотою зйомки і компактністю камери, використовуючи її, де тільки Вам завгодно.

Хочете встановити HDR-AS100V на кермо велосипеда, але турбуєтеся про те, що камера буде тремтіти? Немає проблем! Нова електронна система стабілізації зображення SteadyShot здатна значно компенсувати коливання велосипеда в русі, що дозволяє зробити максимально чітке зображення. Крім того, SteadyShot підвищує вже існуючу корекцію зображення в той момент, коли камера робить знімки або відео в момент їзди на велосипеді, катання на лижах, серфінгу та багато іншого. Тепер разом з HDR-AS100V Ви можете робити високоякісні захоплюючі знімки під час виконання самих екстремальних трюків, а тремтіння камери Вам не завадить!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17104 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!