За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера Sony FDR-X1000V с пультом д/у RM-LVR2 4K (FDRX1000VR.AU2)

код товару: U0125822
Ціна за одиницю:
25801 грн
+583 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Матриця 8 MP
Об'єктив 170º
Світлосила F/2.8
Зовнішній екран так
Підтримка карт пам'яті Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми Micro HDMImicro-USB
Колір білий

Інші

Виробник Sony
Модель FDR-X1000V с пультом д/у RM-LVR2 4K
Артикул FDRX1000VR.AU2
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Представляємо вашій увазі нову сучасну модель відеокамери від популярного виробника побутової та комп'ютерної техніки цифрову відеокамеру SONY FDR-X1000V з пультом д / у RM-LVR2 4K (FDRX1000VR.AU2). Завдяки даному пристрою  легко і просто зможете фіксувати всі найяскравіші моменти вашого життя, знімати якісні відео ролики, а також робити гарні фотознімки. Відеокамера оснащена широким набором функцій і характерних особливостей. Цифрова відеокамера характеризується надійністю і практичністю роботи, а також привабливим стильним дизайнерським оформленням. Вбудовані можливості підключення і обладнані технології дозволять використовувати камеру в будь-якому зручному місці. Конструкція корпусу і матеріали приладу допоможуть використовувати камеру при будь-яких погодних умовах і навіть під водою. Модель відеокамери не боїться ні води, ні пилки.

Камера FDR-X1000V поєднує в собі всі функції, які з таким нетерпінням очікували досвідчені відеографії. Якість 4K не поступається за якістю справжньому кіно, професійний кодек XAVC S гарантує якість відео з високим бітрейтом, а такі зручні функції, як Highlight Movie Maker, допоможуть вам перетворити відзнятий матеріал в неперевершений шедевр. Цифрова відеокамера SONY FDR-X1000V з пультом д / у RM-LVR2 4K (FDRX1000VR.AU2) завдяки своєму сучасному оснащенню дозволяє знімати якісне відео навіть при поганому освітленні. Тут застосовується 8,8 Мп матриця і високоякісна оптика зі світовим ім'ям Zeiss, яка робить відео контрастніше і різким, без відблисків і віддзеркалення, завдяки вдосконаленому багатошаровому покриттю. Понад широкі кути огляду в 170 ° під час екстремальної зйомці допоможуть не залишити за кадром жодної деталі, а вбудований стабілізатор SteadyShot зробить картинку більш контрастною і позбавить її від неприємного "тремтіння". Крім того, камера має масу встановлених режимів, які допоможуть зробити відео неповторним, неординарним і якісним. Обробляйте, додавайте GPS дані на вигляді, діліться їм з вашими друзями і насолоджуйтеся якісною картинкою.

Повне управління за допомогою пульта ДУ дозволяє переглядати відзнятий матеріал безпосередньо на місці зйомки і контролювати обсяг доступної пам'яті, видаляючи непотрібні відеозапису. Використовуйте до п'яти камер одночасно і створюйте приголомшливі фотографії під час стрибків і польотів. Керуйте ними без зусиль за допомогою додаткового пульта ДУ Live-view на зап'ясті і смартфона з додатком PlayMemories mobile. Функція накладення даних GPS на відео дозволяє зчитувати дані швидкості, що записуються GPS і генерувати ще один відеофайл, який показує ваш маршрут, інформацію по швидкості і багато іншого. Такий файл можна викласти в Інтернет і поділитися пригодами з глядачами. Підключення в один дотик по Wi-Fi і NFC. Просто поставте камеру Action Cam на ваш смартфон з підтримкою NFC. Завдяки функції віддаленого управління одним торканням матеріали з камери Action Cam можна легко передати на смартфон або планшет Android або iOS. І не забудьте поділитися враженнями з родиною і друзями, просто завантаживши відео в соціальні мережі або на улюблені веб-сайти по Wi-Fi.



Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25801 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!