За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Bresser Hunter 8-24x50 (908577)

код товару: U0444721
Ціна за одиницю:
3323 грн
+78 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення змінна 8-22х
Діаметр вихідної зіниці 6.25-2.1 мм
Найменша відстань фокусування 8 м
Поле зору на 1000 м 78 м

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Porro

Додаткові характеристики

Довжина 180 мм
Ширина 190 мм
Вага 0.81 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Bresser
Модель Hunter 8-24x50
Артикул 908577
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Біноклі цієї серії, при високих оптико-технічних характеристиках і помірній ціні, є найбільш універсальними в застосуванні. Система змінної кратності дозволяє масштабувати зображення від 8 до 24 крат. Мультипросвітлена оптика в поєднанні з великим діаметром лінз передає чітке і світле зображення по всьому полю зору навіть при максимальній кратності.

Німецькі біноклі Bresser надають високу якість оптики в поєднанні з ергономічним сучасним дизайном. Багато розробок, які застосовувались при виготовленні цих приладів, є унікальними і захищені патентами.

Біноклі серії HUNTER - прилади широкого цільового призначення. Володіючи гідними оптичними якостями, вони також доступні за ціною. Дана серія біноклів зручна як для прогулянкових спостережень, турпоходів, виїздів на полювання, так і для спостережень за живою природою і за спортивними змаганнями.

Величина фактора сутінків даного бінокля дозволить вести спостереження при 8-ми кратному збільшенні навіть у вечірні години, а величина світлосили даної моделі обумовлює максимально світле і контрастне зображення.

Бінокль BRESSER HUNTER 8-24x50 має прогумований, ударостійкий корпус. Спеціальне стійке до стирання, антиблікове, повне просвітлююче покриття лінз блакитного відтінку захищає від подряпин і сприяє максимальному проникненню світла (не менше 75%), а призми, зроблені зі скла BK7, дозволять отримати більш якісну і контрастну картинку на окулярі. За допомогою зума можна масштабувати зображення в діапазоні від 8-ми до 24-х крат. Різкість зображення регулюється центральним колесом, крім того передбачена можливість корекції діоптрія за допомогою кільця на правому окулярі, щоб підлаштувати прилад під індивідуальні особливості зору. Також можливо відрегулювати міжосьову відстань для максимально комфортного спостереження. При схожих оптичних характеристиках BRESSER HUNTER 8-24x50 помітно компактніше моделей інших виробників.

Є гніздо для кріплення штатива, хоча при малому збільшенні можливо комфортне використання бінокля і без нього. Кришки для окулярів і об'єктива, м'який кейс і ремінь дозволять захистити бінокль від зовнішніх ушкоджень при транспортуванні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3323 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!