За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка Hammer Q.Vadis 7.0 (5162)

код товару: U0721654
Ціна за одиницю:
89360 грн
+2177 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Конструкція складні
Потужність двигуна 3 к.с.
Пікова потужність 7.5 к.с.
Максимальна швидкість 22 км/г
Зміна кутів нахилу 0-12%
Максимальна вага користувача 150 кг
Регулювання кута нахилу електрична
Розмір бігової поверхні 152 x 51 cm
Дисплей LСD
Показання дисплея час ,  дистанція ,  калорії ,  пульс ,  кут нахилу
Програми 30
Додатково транспортувальні ролики
Розміри в робочому вигляді 181 × 83 × 133 см
Розміри в складеному вигляді 74 x 83 x 170 см
Вага 91 кг

Інші

Виробник Hammer
Модель Q.Vadis 7.0
Артикул 5162
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Q.VADIS 7.0 – це бігова доріжка преміум-класу для регулярних кардіотренувань будинку. Випробуйте абсолютно нове відчуття бігу, щоб швидко і ефективно досягти і перевершити свої цілі в галузі витривалості та бігу. Бігові тренування з мультимедійною підтримкою для високомотивованих тренувань вдома. Інноваційні особливості Q.VADIS 7.0 направлять вас на правильний шлях для досягнення спринтерської швидкості до 22 км/год. Мотор бігової доріжки потужністю 3 к.с. буде тримати вас у тонусі і підштовхувати до нових висот. На біговій доріжці також встановлений практичний тримач для пляшок, щоб ви не втрачали водного балансу. Додайте різноманітності у свої тренування з інноваційними фітнес-програмами, такими як ZWIFT. Завдяки продуманій конструкції Q.VADIS 7.0 складається вертикально за секунди, забезпечуючи максимальну економію місця. Бігова доріжка професійного рівня із сучасним лаконічним дизайном стане початком розмови у вашому будинку.

Неважливо, наскільки велика Ваша квартира – ця нова бігова доріжка, як і раніше, залишає Вам багато місця. Проста у використанні та інноваційна функція складання Q. VADIS 7.0 дозволяє складати та зберігати бігову доріжку у найкоротші терміни після завершення тренування. Поверхня бігового полотна зміщена повністю вертикальне положення, що робить його набагато менш громіздким, ніж у багатьох інших моделей. В. VADIS 7.0 також поставляється з вбудованими транспортними роликами, які дозволяють легко переміщати бігову доріжку по кімнаті.

Сучасна консоль оснащена бортовим тренувальним комп'ютером і РК-дисплеєм, що легко читається. Ви завжди повністю контролюєте свої бігові тренування. Також надається утримувач планшета для мобільного пристрою. Кнопки комп'ютера спроектовані таким чином, що вони забезпечують легкий та негайний доступ до всіх ключових налаштувань тренування. Кнопки керують початком/зупинкою тренування, нахилом, вибором програми та швидкістю. Ви можете підключити мобільний пристрій та слухати улюблену музику через вбудовані динаміки. Просто підключіть планшет або смартфон до бортового комп'ютера Q. VADIS 7.0 через Bluetooth – і вперед!

Використовуйте фітнес-програми, щоб розпочати віртуальний «живий досвід», який довше збереже Вашу мотивацію. Встановіть програми Kinomap та ZWIFT на свій планшет. Все, що залишилося зробити, це підключити пристрій до Q. VADIS 7.0 через Bluetooth. Ви відчуєте унікальну атмосферу та особливий вид живого маршруту: ZWIFT дозволяє Вам пробігати захоплюючими віртуальними світами, змагаючись зі світовою спільнотою бігунів. Біжіть та тренуйтеся разом з іншими спортсменами з усього світу!

Вбудоване USB-з'єднання автоматично заряджає ваш смартфон або планшет під час тренування. Вбудовані динаміки сприяють акустичній мотивації під час тренування.

Надм'який протектор із гасінням вібрації у поєднанні з 6-точковою системою демпфування забезпечує реалістичне бігове враження. Комбінована послідовність рухів на біговій доріжці створює враження, ніби Ви біжите лісовою підстилкою. Інноваційна технологія бігової доріжки покликана зробити біг на витривалість більш комфортним та простим.

Є 30 попередньо налаштованих програм тренувань на вибір для ваших занять бігом. Кожну програму поділено на 10 етапів по 200 м кожен. Програма знаходиться в циклі і знову запуститься зверху, як тільки успішно завершите всі 10 етапів. В. VADIS 7.0 гарантує, що ви безпечно бігаєте в межах встановленої частоти пульсу. Ось чому на консолі бігової доріжки є ручки із датчиками пульсу: вони дозволяють швидко та зручно вимірювати пульс під час тренування.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

89360 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!