За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка Hammer Q.Vadis 10.0 (5163)

код товару: U0721650
Ціна за одиницю:
111321 грн
+2713 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Конструкція складні
Потужність двигуна 3 к.с.
Пікова потужність 7.5 к.с.
Максимальна швидкість 22 км/г
Зміна кутів нахилу 0-12%
Максимальна вага користувача 150 кг
Система амортизації 6-точкова
Розмір бігової поверхні 152 x 51 cm
Дисплей є
Показання дисплея швидкість ,  час ,  дистанція ,  калорії ,  пульс ,  кут нахилу
Програми 43
Розміри в робочому вигляді 181 х 83 х 143 см
Розміри в складеному вигляді 74 х 83 х 170 см
Вага 95 кг

Інші

Виробник Hammer
Модель Q.Vadis 10.0
Артикул 5163
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ви шукаєте бігову доріжку, яка не залишає бажати кращого? Екран має бути сучасним, великим та сенсорним? Тоді оберіть мультимедійний досвід бігу з Q.VADIS 10.0! Тренуйтеся з комфортом вдома та ставте нові життєві рекорди. Чудові бігові функції HAMMER Q.VADIS 10.0 змусять серце вашого бігуна битися швидше:

  • Максимальна швидкість 22 км/год
  • Потужність двигуна бігової доріжки 3 л.с.
  • Швидкі кнопки: пряма зміна швидкості на 4, 5, 6, 8 та 10 км/год та нахил: 3%, 6% та 9%
  • 30 навчальних програм + живі тури
  • Бігова площадка 152 х 51 см
  • 15,6-дюймовий кольоровий сенсорний TFT-екран

Інноваційні фітнес-додатки. Крім того, ви можете урізноманітнити свої тренування інноваційними фітнес-додатками, такими як ZWIFT та Kinomap (Kinomap вже встановлений на вашому комп'ютері). Оригінальна конструкція дозволяє складати бігову доріжку Q.VADIS 10.0 у революційно вертикальне положення, заощаджуючи тим самим багато місця. На біговій доріжці є тримач для пляшки з водою. Перетворіть свою квартиру на бігову арену та насолоджуйтесь ексклюзивним забігом на Q. VADIS 10.0.

система складання світового рівня. Революційна система складання гарантує, що навіть у невеликій квартирі пристрій не заважатиме вам. Завдяки інноваційній та революційній функції складання бігової доріжки Q.VADIS 10.0 ви можете легко поставити її у вертикальне положення після тренування та безпечно переміщати бігову доріжку за допомогою транспортних роликів.

Блок управління з кольоровим сенсорним TFT-дисплеємШвидкість бігу та нахил можна легко відрегулювати за допомогою різних кнопок швидкого вибору. Утримувач планшета прямо на консолі забезпечує зручне місце для мобільного пристрою. Завдяки клавішам комп'ютера ви маєте миттєвий доступ до всіх важливих налаштувань тренування. Ви можете керувати початком/закінченням тренування, нахилом та швидкістю за допомогою окремих кнопок. Комп'ютер з Bluetooth можна швидко підключити до планшета або смартфона, а музика або встановлені програми (Netflix, Chrome, YouTube - сумісні з ZWIFT і Kinomap) покращать ваші враження від бігу. Комп'ютер має функцію WLAN для більшого розмаїття! Ви можете підключити бігову доріжку до точки доступу або домашньої мережі, щоб використовувати різні фітнес-програми і виходити в Інтернет.

Ваша продуктивність на великому кольоровому сенсорному TFT-екран Завжди актуальна - дані про тренування чітко відображаються на великому сенсорному екрані з діагоналлю 15,6 дюйми. Графічно та в кольорі відображаються такі значення: відстань, нахил, калорії, частота серцевих скорочень, час тренування, швидкість, доступ до різних програм, доступ до USB, налаштування, живі маршрути та великий вибір програм.

Живий тур з 6 попередньо встановленими турами або з Kinomap та ZWIFTВстаньте з дивана та встаньте на бігову доріжку! Вирушайте на пробіжку в гори або на пляж «живими маршрутами». Для цього використовуйте встановлені маршрути на біговій доріжці Q.VADIS 10.0. Крім того, ви можете встановити програму ZWIFT на свій планшет. Швидко і легко підключайтеся до комп'ютера через Bluetooth. З ZWIFT ви біжіть захоплюючими віртуальними світами з глобальною біговою спільнотою. Тренуйтеся разом та стежте за новими досягненнями разом з іншими шанувальниками спорту з усього світу. Програма Kinomap встановлюється на комп'ютер бігової доріжки. Ви також можете використовувати Kinomap на екрані бігової доріжки.

Вбудований USB порт автоматично заряджає ваш смартфон або планшет під час тренування. У вас є можливість відтворювати музику та фільми з USB-накопичувача. Вбудовані динаміки також забезпечують додатковий досвід бігу.

Велика біговаповерхня Бігова поверхня вражає своїми розмірами 152 x 51 см. Завдяки стійкій конструкції бігом можуть насолоджуватися бігуни вагою до 150 кг. Крім того, поверхня бігової доріжки Q.VADIS 10.0 забезпечує відмінне зчеплення під час інтенсивних спринтів. Насолоджуйтесь свободою бігової доріжки на кожному тренуванні.

Функція індивідуальної висотиДвигун бігової доріжки Q.VADIS 10.0 має потужність 3 к.с. та діапазон швидкостей від 0,3 до 22 км/год. Під час тренування з бігу нахил можна збільшити з 0 до 12% і відповідним чином відрегулювати за допомогою кнопок зі стрілками на консолі. При виборі однієї з трьох кнопок швидкого нахилу (3%, 6% і 9%) на біговій доріжці миттєво встановлюється відповідний кут нахилу.

Особливість: завдяки унікальному дизайну Q.Vadis 10 після встановлення кута нахилу вся конструкція переміщається вгору, тому дисплей автоматично налаштовується на будь-який заданий кут нахилу.

Контроль частоти серцевих скорочень з дисплеєм.Бігайте безпечно відповідно до частоти серцевих скорочень. Q.VADIS 10.0 має додаткові вбудовані датчики серцевого ритму. Ви можете швидко виміряти пульс під час пробіжки. Ви берете срібні сенсорні датчики, і на дисплеї з'являється поточна частота серцевих скорочень. Також можливе використання додаткового поясу для телеметрії серцевого ритму, оскільки приймач серцевого ритму вже вбудований.

Більше інноваційних деталейПрограми нон-стоп. Ви вибираєте відповідну програму бігу із 30 готових тренувань. Кожна програма розділена на 16 розділів, а нахил і швидкість можна змінити в будь-який час. Скористайтеся можливістю збереження власних програм (макс. 12 різних) та індивідуальних налаштувань швидкості та нахилу для кожної секції — просто торкаючись пальцем сенсорного екрана.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

111321 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!