За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка AeroStream 6841EA

код товару: U0863087
Ціна за одиницю:
89509 грн
+3941 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення професійні
Конструкція нескладні
Потужність двигуна 4 к.с.
Максимальна швидкість 22 км/г
Зміна кутів нахилу 0-15%
Максимальна вага користувача 180 кг
Регулювання кута нахилу електрична
Розмір бігової поверхні 155 х 56 см
Дисплей LED
Показання дисплея дистанція ,  кут нахилу ,  пульс ,  калорії ,  час ,  швидкість
Програми 16 програмних режимів
Додатково транспортувальні ролики ,  тримач для пляшки ,  ключ безпеки ,  Вбудована аудіосистема ,  Амортизація ,  Вимірювання пульсу
Розміри в робочому вигляді 212 х 90 х 159 см
Вага 164 кг

Інші

Виробник AeroStream
Модель 6841EA
Артикул 6841EA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бігова доріжка Aerostream 6841EA

Професійна бігова доріжка Aerostream 6841EA – це високотехнологічне рішення для тих, хто прагне досконалості в галузі фітнесу та здоров'я. Ексклюзивна модель 2023 року, розроблена з урахуванням останніх технологічних досягнень, є еволюційним розвитком у сегменті комерційного обладнання для бігу. Створена для безперервної експлуатації в комерційних умовах, ця доріжка поєднує в собі чотири ключові компоненти успіху: потужність, надійність, функціональність та доступність. Aerostream 6841EA надає оптимальні можливості для досягнення визначних результатів, забезпечуючи комфорт, безпеку та ефективність тренувань як для новачків, так і досвідчених відвідувачів вашого спортивного залу.

Ключові особливості

Так як дана модель створена для постійного, комерційного використання, вона має відповідні ключові особливості, спрямовані на досягнення універсальності, міцності та стійкості до навантажень.

Конструкція рами та важелів розрахована на високі навантаження, тому вона виготовлена ​​з високоякісної сталі з двошаровим порошковим антикорозійним покриттям. Заявлена ​​максимально доступна вага користувача до 180 кг, а робітник 160 кг.

Двигун змінного струму потужністю 4 кінських сили оснащений системою керування DY-AC drive. Бігові доріжки з двигунами на змінному струмі часто використовуються в комерційних цілях, таких як фітнес-центри, оскільки вони забезпечують більш високу продуктивність та довговічність у порівнянні з доріжками на постійному струмі, які найчастіше зустрічаються у домашніх моделях. Двигун змінного струму також дозволяє біговій доріжці працювати на більш високих швидкостях та забезпечувати стабільну роботу при інтенсивних навантаженнях.

Комфортна панель з яскравим LED дисплеєм поєднана кнопкою екстреної зупинки, а також кнопками швидкого доступу, які дозволяють в один дотик змінювати швидкість та кут нахилу полотна бігу.

MP3 програвач для прослуховування музики з вашого програвача стане приємним доповненням. Ваша музика може програватись через динаміки в консолі, що дозволить вам задати ритм під час інтенсивних тренувань.

Бігове полотно розроблялося під комерційні потреби має багатошарову ортопедичну структуру та розміри 56 х 155 см. Ширина полотна у 56 см забезпечує підвищену безпеку під час використання недосвідченими спортсменами у фітнес центрах, оскільки у них буде менший шанс заступити на борти доріжки. Більше того, компенсатори нерівності підлоги забезпечують кращу стійкість на різних поверхнях та запобігають розкачування доріжки.

Ролики з м'якою поверхнею , встановлені на днищі доріжки, зберігають будь-які підлоги від пошкоджень під час транспортування та експлуатації, це буде перевагою під час перепланування зали.

Функціонал

Весь функціонал даної доріжки спрямовано забезпечення універсального використання як новачками, і професійними спортсменами, тому кожен зможе підібрати необхідний режим експлуатації. Тренажер оснащений кількома режимами роботи, які можна вибрати на консолі, а вся важлива для тренування інформація, така як швидкість, час, відстань, кількість кроків, калорії, пульс та кут нахилу полотна відобразиться на яскравому дисплеї. На консолі окремо виведені кнопки регулювання діапазону швидкості та діапазону нахилу. Вибрати ви зможете з наступних режимів:

P0 – програма ручного управління . Цей режим надає користувачеві повний контроль над тренуванням, дозволяючи самостійно встановлювати швидкість (від 1 до 25 км\год), кут нахилу та бажану відстань для пробіжки.

Системні режими P1-P36 дозволяють вибрати один із заздалегідь встановлених режимом роботи. Вони розроблені для різних типів навантажень та націлені на інтервальні тренування з різними рівнями складності та інтенсивності.

Три режими U1-U3 для створення власних програм з параметрами швидкості і кута нахилу в кожному часовому сегменті всього тренування.

Режим вимірювання пульсу , датчики якого знаходяться на спеціальних ручках під панеллю управління, буде корисним доповненням для оптимізації результатів тренування та запобігання навантаженню.

Режим вимірювання маси тіла (ІМТ) допомагає визначити співвідношення маси тіла та зростання, завдяки чому ви зможете отримати необхідну інформацію про стан здоров'я та спланувати коригування своєї ваги. У цьому режимі вам потрібно ввести різні параметри, такі як стать, вік, зростання та вага для розрахунку ІМТ. Після введення всіх необхідних даних потрібно покласти руки на датчик на поручнях для вимірювання пульсу і дисплей відобразить розрахований ІМТ. Цей режим надає інформацію про те, чи знаходиться ваша маса в межах допустимої норми, чи ви занадто худий/страждаєте від ожиріння.

Режим вимірювання частоти серцевих скорочень (ЧСС) доступний у включеному стані доріжки і здатний відображати діапазон ЧСС від 50 до 200 ударів на хвилину. Надані дані про частоту серцевих скорочень дозволять підібрати оптимальний режим бігу, згідно з рекомендаціями тренера чи лікаря.

Висновок

Бігова доріжка Aerostream 6841EA призначена для активного використання в громадських залах та підходить спортсменам різної статури та підготовки. Широкий функціонал, висока міцність, а також комфортний інтерфейс не залишать байдужим навіть найвибагливішого відвідувача.

Технічні характеристики:

  • Двигун змінного струму: 4 л. с.;
  • Діапазон швидкості: 1-22 км/год;
  • Кут нахилу: 0 – 15%;
  • Розмір бігового полотна: 1550 х 560 мм;
  • Максимальна вага користувача: 180 кг (рекомендується 160);
  • Розмір у складеному стані 2120 х 900 х 1590 мм.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

89509 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!