За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Автомагнітола Pioneer AVH-Z9200BT

код товару: U0659719
Ціна за одиницю:
22500 грн
+402 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид пристрою DVD магнітола
Монтажний розмір 2 DIN
Знімна передня панель так
Підсвічування кнопок RGB
Мікрофон виносний
Підтримка управління на кермі є
Підтримка бездротового пульта ду є
Пульт ДК в комплекті немає
Можливість підключення камери заднього виду є

Дисплей

Діагональ дисплея 7"
Тип дисплея TFT
Сенсорний дисплей є
Розміщення дисплея вбудований

Порти і роз'єми

Підключення акустичної системи ISO
USB USB 2.0
Слот для карт пам'яті є
Інші роз'єми AUX (фронтальний) ,  роз'єм для антени GPS ,  CD ,  Вхід HDMI ,  вхід для зовнішнього мікрофона ,  3 x RCA ,  ISO ,  USB ,  Роз'єм для FM-антени ,  вихід на сабвуфер ,  DVD ,  вхід для камери переднього виду ,  вхід для камери заднього виду

Аудіо

Максимальна вихідна потужність 4 х 50 Вт
Кількість полос еквалайзера 13
Підтримка форматів відтворення WMA ,  BMP ,  MPEG2 ,  MPEG1 ,  JPEG ,  XVID ,  AVI ,  MKV ,  DivX ,  MPEG-4 ,  AAC ,  FLAC ,  WAV ,  MP3

Радіо

Тип тюнера FM/AM
Система передачі даних (RDS) є

Бездротові можливості

Бездротові підключення Wi-FiBluetooth

Операційна система

Операційна система пропріетарна

Навігація

GPS ні

Додатково

Технології і функції MirrorLink ,  Apple CarPlay ,  Android Auto ,  Pioneer Smart Sync App

Інші

Виробник Pioneer
Модель AVH-Z9200BT
Артикул AVH-Z9200BT
Гарантія, міс 6
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Автомагнітола Pioneer AVH-Z9200BT

Використовуйте бездротову функцію Apple CarPlay, Android Auto, Waze та Bluetooth.

Також є підтримка Dual USB, HDMI та подвійний вхід для камери, а також чудова якість відтворення звуку та відео.

Система AVH-Z9200BT від Pioneer дозволяє перейти на якісно новий рівень підключення смартфона та розваги завдяки вбудованому модулю Wi-Fi. Забудьте про сплутані проводи на панелі приладів, використовуйте унікальні можливості системи Apple CarPlay з бездротовим підключенням від компанії Pioneer. Крім того, користувачі Android можуть користуватися функціями Android Auto. На сучасних смартфонах можна використовувати можливості Waze (через Apple CarPlay, Android Auto або Wireless Mirroring) і WebLink, а також системи бездротового зв'язку Bluetooth

Система AVH оснащена великим моторизованим мультисенсорним 7-дюймовим екраном WVGA 24 біт (True Colour) з технологією Clear Type, що встановлюється на панелі приладів. Цей екран має новий, вдосконалений, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс користувача, розроблений для безпечної та безперебійної роботи під час водіння. Налаштуйте потрібні параметри за смаком для використання вдень або вночі.

Система AVH-Z9200BT від Pioneer також оснащена входом HDMI для дублювання зображення на екрані вашого смартфона, а також входом для карток SD Card та роз'ємами Dual USB. І нарешті, для оптимальної ефективності звукового та зорового сприйняття система AVH-Z9200BT має компоненти для забезпечення найвищої якості звуку.

Характеристики

  • Wi-Fi За допомогою вбудованої функції Wi-Fi® можна використовувати можливості бездротового зв'язку, спеціально розробленого для підтримки підключення смартфона та приймача без використання кабелів.
  • Apple CarPlay Це безпечніший, організований та захоплюючий спосіб використання Вашого iPhone® в автомобілі. Apple CarPlay надає користувачам iPhone неймовірно інтуїтивний спосіб здійснення дзвінків, використання карт, прослуховування музики та доступу до повідомлень за допомогою вимовлення слова або торкання. Для використання Apple CarPlay потрібно iPhone 5 або новішої версії з останньою версією iOS.
  • Android Auto Розширення можливостей платформи Android та спеціально розроблений інтерфейс для використання додатків в автомобілі, автоматичне отримання корисної інформації та організація відомостей у вигляді простих карток, які відображаються саме тоді, коли вони потрібні. Ці можливості спеціально розроблені для зниження відволікання водія, щоби можна було сфокусуватися на дорозі. Функція Android Auto сумісна з телефонами на базі Android з ОС Android 5.0 (Lollipop) або пізнішої версії. Можливо, функція Android Auto не буде доступна на всіх пристроях та деяких країнах або регіонах.
  • Wireless Mirroring Ця функція призначена для дублювання екрана мобільного пристрою за допомогою Wi-Fi на екрані головного пристрою. Операції дублювання екрана різняться залежно від підключеного мобільного пристрою. Див. інструкції, що входять до комплекту мобільного пристрою. Для використання Wi-Fi Certified Miracast™ потрібний сумісний пристрій.
  • WebLink Нова програма WebLink розширює можливості автомобільних мультимедійних систем завдяки різноманітним додаткам. За допомогою телефону та хмарних технологій Ви отримуєте доступ до музики, відеороликів та іншого пов'язаного контенту, підібраного з урахуванням Ваших уподобань.
  • WazeWaze – це навігаційна GPS програма для водіїв, що підтримується на громадських засадах і включає карту, інформацію про дорожню обстановку в реальному часі та іншу різноманітну інформацію, яка відображається на великому дисплеї мультимедійних пристроїв, сумісних з продуктами Pioneer.
  • Bluetooth Виконуйте вимоги місцевого законодавства щодо використання вбудованої функції Bluetooth (HFP). Дзвінки з бездротового підключення з широкосмуговим кодуванням мови, бездротова передача потокового аудіо (A2DP) з пошуком за виконавцем, альбомом та композицією, просте сполучення та керування звуком (AVRCP), а також бездротові технології Bluetooth® забезпечують безпеку та зручність під час водіння.
  • Made for iPod / iPhone Завдяки iPod і iPhone Direct Control, ви можете керувати i-пристроєм з приладової панелі автомобіля і отримувати неперевершене звучання.
  • Dual Camera Input Подвійний вхід для камери дозволяє підключити камеру заднього виду та фронтальну камеру, що забезпечує видимість в обох напрямках та зручність під час буксирування або паркування.
  • FLAC Можливість відтворення файлів цифрового звукозапису FLAC lossless в автомобілі за допомогою спеціального виходу з якістю компакт-дисків без необхідності перетворення.
  • 13-смуговий графічний еквалайзер Налаштуйте вихід звуку, щоб відрегулювати відтворення відповідно до своїх уподобань.
  • Багатокольорове підсвічування Роздільна RGB-підсвічування кнопок та дисплея. Можливість вибору із 210 000 відтінків.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22500 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!