За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Автомагнітола Alpine INE-F904D

код товару: U0659663
Ціна за одиницю:
50699 грн
+907 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид пристрою мультимедійний центр
Монтажний розмір 1 DIN
Знімна передня панель ні
Підсвічування кнопок біла
Мікрофон вбудований
Підтримка управління на кермі є
Підтримка бездротового пульта ду є
Пульт ДК в комплекті немає
Можливість підключення камери заднього виду є

Дисплей

Діагональ дисплея 9"
Тип дисплея TFT
Роздільна здатність дисплея 800 x 480
Сенсорний дисплей є
Розміщення дисплея ховається (моторизований)

Порти і роз'єми

Підключення акустичної системи ISO
USB USB 2.0
Слот для карт пам'яті ні
Інші роз'єми Вхід HDMI ,  2 x AV out ,  3 x RCA ,  ISO ,  USB ,  1 х Вихід на сабвуфер (RCA) ,  1x AV in ,  вхід для камери заднього виду ,  AUX (фронтальний) ,  Роз'єм для FM-антени

Аудіо

Максимальна вихідна потужність 4 х 50 Вт
Кількість полос еквалайзера 9
Підтримка форматів відтворення FLAC ,  MP4 ,  ALAC ,  AAC ,  WMA ,  MP3

Радіо

Тип тюнера FM/AM
Кількість комірок пам'яті 18 станцій
Система передачі даних (RDS) є

Бездротові можливості

Бездротові підключення Bluetooth 1.5

Операційна система

Операційна система пропріетарна

Навігація

GPS є
Навігаційне меню TomTom ,  Google MapsIGO

Додатково

Голосове керування є
Технології і функції Alpine TuneIt ,  Apple CarPlay ,  Android Auto
Особливості USB-порт 1 А ,  система Engine Start-Stop ,  USB-порт 1.5 АHD апаратний декодер

Інші

Виробник Alpine
Модель INE-F904D
Артикул INE-F904D
Гарантія, міс 6
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Alpine Halo9 Navi INE-F904D – це вдосконалена навігаційна станція DAB+ з ​​9-дюймовим WVGA-сенсорним екраном та дизайном без дисководу (без слота для CD/DVD). Він використовує шасі 1DIN для встановлення, але дисплей зависає перед приладовою панеллю автомобіля, дозволяючи додавати екран великого розміру для різних автомобілів без необхідності спеціальної установки. INE-F904D має навігацію iGo primo nextgen із встановленими картами TomTom для 46 країн. Клієнти навіть отримують 3 роки безкоштовного оновлення карток для своїх навігаційних систем.

9-дюймовий екран з шасі 1 DININE-F904D має шасі 1DIN, що робить його сумісним з будь-яким автомобілем з док-станцією 1DIN або 2DIN. 9-дюймовий сенсорний екран з високою роздільною здатністю прикріплений до передньої частини медіа-боксу сталевими кронштейнами для жорсткої фіксації дисплея, який не хитається під час руху.

Дизайн Edge-to-Edge GlassДивовижний 9-дюймовий дисплей сидить у супертонкому корпусі з красивим хромованим оздобленням по краю. У поєднанні з сенсорними жорсткими клавішами в нижній частині дисплея пристрій виглядає чудово красивим і дуже сучасними за функціоналом і зовнішнім виглядом.

Регульований кут дисплеяВи можете відрегулювати кут огляду INE-F904D від +45 до -20 градусів для відповідності кута нахилу приладової панелі. Після встановлення кута дисплея жорстко фіксується під час монтажу пристрою.

Регульована висота та винесення дисплеяВисота дисплея може бути встановлена ​​на +/- 3 см від центрального положення. Це дозволяє встановлювати пристрій будь-яке штатне місце будь-якого автомобіля. Ви також можете настроїти винос дисплея в діапазоні 20 мм. Після вибору висоти дисплея та виносу все жорстко фіксується перед монтажем пристрою.

Вбудована iGo Primo NextGen NavigationНавігація iGo Primo NextGen в даний час є однією з найкращих навігаційних програм на ринку. У поєднанні з потужним обладнанням та обчислювальною потужністю Alpine ви отримуєте високоточну та надшвидку навігаційну систему для вашого автомобіля. Наприклад, розрахунок маршруту з Мюнхена до Парижа займає лише кілька секунд. Система має безліч корисних та унікальних навігаційних функцій: від часткового введення адреси з автоматичним виявленням, вказівки маршруту TMC, значків 3D-орієнтирів та багато іншого. Він також включає сотні тисяч POI, щоб легко знаходити ресторани та будь-які громадські місця поряд з вами.

Цифровий тюнер DAB+Цифровий AM/FM-тюнер Alpine знаходить і фіксує сигнал станцій з винятковою точністю для чудової якості звуку та швидкого налаштування. Він практично усуває перешкоди від багатопроменевого розповсюдження та сусідніх каналів. Як результат, ви насолоджуєтесь кришталево чесним прийомом радіо весь час.

Підключення Alpine інтерфейсів клімат-контролю та датчиків паркуванняБагато оригінальних головних пристроїв оснащені вбудованими блоками клімат-контроль та візуалізацією паркувальних радарів, які будуть втрачені, якщо апарат буде замінено. За допомогою цього головного пристрою, це не проблема, оскільки він підтримує інтерфейси Alpine, які забезпечують підтримку підключення штатних блоків клімат-контролю та паркувальних радарів, виводячи на дисплей привабливі графічні, інформативні екрани регулювань. Це забезпечує повну інтеграцію системи Alpine з автомобілем для більшої безпеки руху та зручності.

Залишайтеся на зв'язку в дорозіВаш Alpine Halo9 Navi дозволяє залишатися на зв'язку в дорозі. Ви можете користуватися онлайн-навігацією, послугами зв'язку та потокової передачі на 9-дюймовому сенсорному дисплеї у безпечному та зручному режимі під час водіння.

Карти GoogleПонад 220 країн та територій нанесено на карту та сотні мільйонів підприємств та місць на карті. Отримуйте GPS-навігацію в режимі реального часу з супутниковим оглядом, інформацією про трафік та транзит, а також вивчайте місцеві райони, знаючи, де можна поїсти, випити та піти – незалежно від того, в якій частині світу ви знаходитесь.

SpotifyЯкщо у вас є обліковий запис Spotify, ви можете використовувати його у своєму автомобілі. Spotify доступний як для Apple CarPlay, так і для Android Auto і має ті ж функції пошуку та відтворення, що й програма на вашому смартфоні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

50699 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!