За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Автомагнітола Alpine CDE-W296BT

код товару: U0659659
Ціна за одиницю:
7999 грн
+144 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид пристрою CD магнітола
Монтажний розмір 2 DIN
Знімна передня панель ні
Підсвічування кнопок RGB
Підтримка управління на кермі є
Підтримка бездротового пульта ду є
Пульт ДК в комплекті немає
Можливість підключення камери заднього виду немає

Дисплей

Сенсорний дисплей немає
Розміщення дисплея вбудований

Порти і роз'єми

Підключення акустичної системи RCA
USB USB 2.0 ,  фронтальний
Слот для карт пам'яті ні
Інші роз'єми AUX (фронтальний) ,  USB ,  ISO ,  3 x RCA

Аудіо

Максимальна вихідна потужність 4 х 50 Вт
Кількість полос еквалайзера 3
Підтримка форматів відтворення MP3 ,  WMA ,  AAC

Радіо

Тип тюнера AM ,  FM
Кількість комірок пам'яті 16 станцій
Система передачі даних (RDS) є

Бездротові можливості

Бездротові підключення Bluetooth 2.1+EDR

Операційна система

Операційна система пропріетарна

Навігація

GPS ні

Інші

Виробник Alpine
Модель CDE-W296BT
Артикул CDE-W296BT
Гарантія, міс 6
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Alpine CDE-W296BT поєднує в собі всі нові функції, як-от сумісність із застосунком Alpine TuneIt App для телефонів iPhone і Android смартфонів, даючи нагоду повністю налаштовувати звук і обмінюватися цими налаштуваннями з іншими користувачами цієї й сумісними моделями Alpine TuneIt App через ваш телефон, а також мати сповіщення про нові Facebook-повідомлення.

СD-ресивер сумісний з інтерфейсом штатних кнопок ДК на кермі й інтерфейсом бортового дисплея для ідеальної інсталяції практично до будь-якого автомобіля. Якщо ваша машина обладнана системою старт-стоп, яка вимикає двигун для економії палива, коли машина не рухається, то цей головний пристрій ще привабливіший для вас — він і далі працюватиме в ті моменти, коли двигун не чути на перехрестях.

Пориньте до світу колірного різноманіття з Variable Illumination
З функцією Variable Illumination ви більше не обмежені вибором з усього декількох можливих кольорів підсвічування. Тепер вам доступні понад 150 тисяч колірних варіантів, і ви можете вибрати саме той відтінок, який відповідає підсвічуванню приладової панелі. Крім того, доступна ціла низка заводських колірних установок.

3-way X-OVER
Цей пристрій обладнаний активним кросовером. Кросовер обмежує частоти вихідних сигналів. Кожен канал управляється незалежно. Отже, кожна пара динаміків відтворює тільки ті частоти, для яких вони були оптимально розроблені.

Кросовер дає нагоду налаштовувати фільтри HPF (фільтр високих частот) або LPF (фільтр низьких частот) кожного діапазону, а також крутість наростання й спадання сигналу з максимумів або мінімумів. Коригування мають бути зроблені відповідно до урахувань характеристик динаміків.

Налаштуй свій звук, перевір Facebook
Завантажте застосунок Alpine TuneIt App, перш ніж під'єднати ваш iPhone через USB або Android-смартфон через Bluetooth. Тепер усе готово для того, щоб використовувати ваш смартфон як зручний інтерфейс для налаштування оптимального звуку в автомобілі. Якщо ви користуєтеся соціальною мережею Facebook, вам може бути корисна ще одна додаткова функція програми — вона сповіщатиме вас про прихід нових повідомлень, як на головному пристрої, так і на екрані смартфона. Детальну інформацію ви знайдете на сторінці Alpine TuneIt App у категорії «Програми».

BASS ENGINE SQ
Кнопка BASS поруч із ручкою центральної кнопки керування ресивером дасть змогу вивести на дисплей передову функцію регулювання баса. Ви можете вибрати один із шести рівнів попередніх, що автоматично відрегулює частоту зрізу, Q-фактор і рівень сабвуфера для оптимальної якості звуку та тонального балансу системи.

Вбудований Bluetooth має багато переваг
Головний пристрій обладнаний вбудованим модулем Bluetooth — ви можете користуватися функцією гучного зв'язку, а також іншими функціями, які роблять використання мобільного телефона в машині максимально зручним. Можна перемикатися між вхідними дзвінками, реалізовані функції автоматичного оновлення телефонної книги та алфавітного пошуку. Також ви можете шукати композиції та відтворювати музику через Bluetooth.

Слухайте улюблену музику з найрізноманітніших застосунків!
Режим AppDirect — це ще один крок в інтеграції головного пристрою та iPhone. Під'єднайте ваш iPhone через USB, і AppDirect дасть вам можливість слухати звук від багатьох різних застосунків через динаміки вашої системи. Вибирайте музику або мовлення в інтернет-радіо, сервісах потокової музики, з будь-якого вашого улюбленого застосунка. Повне керування застосунками здійснюється із сенсорного екрана iPhone, всі функції iPhone й далі працюють.

Зручна робота з iPod та iPhone
CDE-195BT забезпечує високошвидкісне USB-з'єднання для того, щоб ви могли користуватися функціями вашого iPod або iPhone. Ви матимете чудову якість звуку та зручне керування, а також можливість пошуку композицій за назвою, виконавцем, альбомом та іншими ознаками.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!