За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аксесуар до радіокерованої моделі Udirc Защита лопастей U842-1 белый (U842-1-06 White)

код товару: U0196977
Ціна за одиницю:
173 грн
+8 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для квадрокоптера
Тип захист
Підходить для моделей U842-1
Комплектація 1 шт

Інші

Виробник Udirc
Модель Защита лопастей U842-1 белый
Артикул U842-1-06 White
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Аксесуар до радіокерованої моделі UDIRC призначений для того, щоб ви змогли відремонтувати, провести тюнінг або змінити зовнішній вигляд вашої радіокерованої моделі. Товари фірми UDIRC виконані з матеріалів найвищої якості, вони займають одне з провідних місць на ринку радіокерованих моделей. Дана компанія представляє широкий асортимент деталей і аксесуарів для своїх радіокерованих моделей. Всі деталі виконані з високоміцних матеріалів і відрізняються тривалим терміном служби, а також бездоганною якістю.

Квадрокоптер LarkFPV U842-1 — флагман модельного ряду виробника. Модель оснащена відеокамерою HD з записом на Micro-SD карту пам'яті і FPV системою — у пульт управління, вбудований монітор, на якому здійснюється трансляція відео в режимі реального часу.

Квадрокоптер U842-1 володіє значними розмірами – габарити з встановленою захистом лопатей становлять 486 х 486 х 122 мм, польотна вага — 350 г. Це дозволяє моделі відмінно літати на вулиці, для чого, власне, цей коптер і призначений. Апаратура управління забезпечує дальність зв'язку до 80-100 м на відкритій місцевості. А 6-осьовий гіроскоп і традиційно для Udi RC якісні алгоритми обробки даних забезпечують моделі виняткову стабільність у польоті і простоту управління. Квадрокоптер має три польотні режими. Перший режим — для новачків — з максимальним використанням системи стабілізації призначений для польотів у приміщенні. Другий режим — для досвідчених користувачів і третій — для досвідчених пілотів дають можливість відчути польотні якості моделі і вичавити з неї максимальну швидкість і різкість. Крім цього, також традиційно для Udi RC, квадрокоптер робить фліп (сальто) при натисканні на одну кнопку.

На квадрокоптер встановлена система FPV (first person veiw), що складається з фото/відеокамери високого дозволу з вбудованим відео передавачем і вбудованих в апаратуру керування відео приймача і монітора 4.3". Камера знімає фото та відео з роздільною здатністю Full HD 720p, запис здійснюється на Micro-SD. Відеокартинка з камери транслюється на монітор в режимі реального часу. Тепер пілот не тільки побачить картинку з висоти пташиного польоту, але і зможе стати оператором, підбираючи по картинці потрібний ракурс і потрібне положення камери.

Окремої уваги заслуговує апаратура — пульт управління з розміщеним монітором 4.3" роздільною здатністю 640х480. Апаратура 4-х канальна 2.4 ГГц має абсолютно нестандартну для радіокерованих моделей форму і, швидше, нагадує штурвал літака. Апаратура живиться від власного акумулятора Li-Po 450 мА*ч 3.7 В, так що немає необхідності купувати батарейки! Крім звичайних стіків для управління коптером, на апаратурі розміщені кнопки перемикання режимів.

Монітор оснащений власними кнопками, за допомогою яких можна управляти фото-відеозйомкою, змінювати налаштування екрану і навіть переглядати відзнятий матеріал – для цього в корпус монітора вбудований власний кардрідер. Для захисту від засвічення екрану яскравий день монітор має складаємі пластикові шторки.

Радіокеровані моделі UDIRC припадуть до душі не тільки професіоналам, але і звичайним любителям - дорослим та дітям. Пориньте у світ видовищ та екстриму разом з радіокерованими квадрокоптерами UDIRC. Управління квадрокоптером зробить будь-яке проведення часу незабутнім та цікавим. Подібні моделі виконують як розважальні, так і розвиваючі функції. Радіокерована техніка також удосконалює просторове мислення, увагу, пам'ять, концентрацію уваги та логіки. Отримуйте неймовірне задоволення, керуючи авіамоделями UDIRC!  

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

173 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!