За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аксесуар до радіокерованої моделі MJX Двигатель по часовой стрелке MJX для R23388 (R23388-05)

код товару: U0197086
Ціна за одиницю:
436 грн
+16 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для квадрокоптера
Тип двигун
Підходить для моделей R23388
Комплектація 1 шт

Інші

Виробник MJX
Модель Двигатель по часовой стрелке MJX для R23388
Артикул R23388-05
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Аксесуар до радіокерованої моделі MJX призначений для того, щоб ви змогли відремонтувати, провести тюнінг або змінити зовнішній вигляд вашої радіокерованої моделі. Товари фірми MJX виконані з матеріалів найвищої якості, вони займають одне з провідних місць на ринку радіокерованих моделей. Дана компанія представляє широкий асортимент деталей і аксесуарів для своїх радіокерованих моделей. Всі деталі виконані з високоміцних матеріалів і відрізняються тривалим терміном служби, а також бездоганною якістю.

Квадрокоптер MJX X500 (R23388) являє собою компактний літальний мультироторный апарат на безпілотному управлінні. Його конструкція складається з платформи, яка знаходиться в горизонтальному положенні і підтримує дистанційно керований пілотований режим. Сучасні радіокеровані квадрокоптери відрізняються високою функціональністю і їх можна використовувати для різноманітних цілей. Модель X500 від MJX — це відмінний екземпляр квадрокоптера обладнаного відеокамерою! Даний апарат стане прекрасним вибором для досвідчених пілотів і для тих, хто тільки починає освоювати захоплююче хобі — радіокеровані літальні апарати!

Будучи досить габаритним, квадрокоптер є легкою і стабільною, надійною і міцною машиною. Він не боїться падінь і жорстких посадок завдяки захисту пропелерів, яка дозволить спокійно відточувати навички і в закритому приміщенні. Важливим елементом моделі є 6-ти осьова стабілізація — 3 осі гіроскоп і 3 осі акселерометр, який робить політ моделі дуже стабільним і стійким! Завдяки своїм досить великим розмірам модель прекрасно управляється і у вітряну погоду! Однією з головних особливостей даної моделі є вбудована Wi-Fi камера. Квадрокоптер може робити фотографії та записувати відео. Якщо встановити спеціальне програмне забезпечення на ваш смартфон або планшет (c підтримкою Android або iOS), картинка з камери буде передаватися на нього в режимі реального часу.

Для спрощення пілотування доступна функція утримання напрямки (Headless) незалежно від просторового положення моделі. Початківцям пілотам це допоможе не допускати найбільш небезпечні помилки, а для професіоналів це – можливість повністю зосередитися на виконанні складних завдань, таких як відеозйомка. X500 здатний в автоматичному режимі повертатися до вас! Така функція допоможе уникнути втрати моделі навіть при повній втраті візуального контролю. Це рішення оцінять як досвідчені пілоти, що ведуть відеозйомку на великій відстані, так і початківці, що не володіють базовими навичками.

Радіокеровані моделі MJX припадуть до душі не тільки професіоналам, але і звичайним любителям - дорослим та дітям. Пориньте у світ видовищ та екстриму разом з радіокерованими квадрокоптерами MJX. Управління квадрокоптером зробить будь-яке проведення часу незабутнім та цікавим. Подібні моделі виконують як розважальні, так і розвиваючі функції. Радіокерована техніка також удосконалює просторове мислення, увагу, пам'ять, концентрацію уваги та логіки. Отримуйте неймовірне задоволення, керуючи авіамоделями MJX!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

436 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!