За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аксесуар до радіокерованої моделі Lian Sheng Основная плата Lian Sheng для R22975 (R22975-6)

код товару: U0197120
Ціна за одиницю:
757 грн
+24 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для квадрокоптера
Тип основна плата
Підходить для моделей R22975
Комплектація 1 шт

Інші

Виробник Lian Sheng
Модель Основная плата Lian Sheng для R22975
Артикул R22975-6
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Аксесуар до радіокерованої моделі Lian Sheng призначений для того, щоб ви змогли відремонтувати, провести тюнінг або змінити зовнішній вигляд вашої радіокерованої моделі. Товари фірми Lian Sheng виконані з матеріалів найвищої якості, вони займають одне з провідних місць на ринку радіокерованих моделей. Дана компанія представляє широкий асортимент деталей і аксесуарів для своїх радіокерованих моделей. Всі деталі виконані з високоміцних матеріалів і відрізняються тривалим терміном служби, а також бездоганною якістю.

Квадрокоптер Lian Sheng R22975 працює у звичному режимі — літає і здійснює зйомку фото/відео камерою, легка конструкція корпусу дозволяє йому перебувати в польоті 5-7 хвилин. Зйомка фото і відео здійснюється з передавача, для чого на ньому є відповідні кнопки. Запис відзнятого матеріалу зберігається на мікро-SD карту пам'яті, яка входить в комплект.

Якщо зняти захист пропелерів і встановити колеса, то квадрокоптер Lian Sheng LS-116 Planet перетворюється в літаючий автомобіль, який також може здійснювати фото/відео зйомку. У рух автомобіль приводиться штатними моторами. Побачивши на шляху перешкоду, через яку не переїхати — Ви можете через нього перелетіти, приземлитися на колеса і поїхати далі.

Встановлена на великі колеса, модель зберігає низький центр ваги, залишаючись завжди моторами вгору. Великі колеса виходять за корпус і забезпечують не тільки захист при падінні трансформера, але і дозволяють приземлитися на стелю або на стіну. Причому і по стелі, по стіні трансформер також вільно переміщується у всіх напрямках.

Радіокеровані моделі Lian Sheng припадуть до душі не тільки професіоналам, але і звичайним любителям - дорослим та дітям. Пориньте у світ видовищ та екстриму разом з радіокерованими квадрокоптерами Lian Sheng. Управління квадрокоптером зробить будь-яке проведення часу незабутнім та цікавим. Подібні моделі виконують як розважальні, так і розвиваючі функції. Радіокерована техніка також удосконалює просторове мислення, увагу, пам'ять, концентрацію уваги та логіки. Отримуйте неймовірне задоволення, керуючи авіамоделями Lian Sheng!  

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

757 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!