За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Адаптер Fibertool FC - SC, SM, Simplex, Розетка Оптическая (00060)

код товару: U0333748
Ціна за одиницю:
63 грн
+3 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип для комутаційних панелей
Інтерфейси підключення FC-SC

Інші

Виробник Fibertool
Модель FC - SC, SM, Simplex, Розетка Оптическая
Артикул 00060
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Адаптер Fibertool FC - SC, SM, Simplex, Розетка Оптична (00060)

Адаптери оптичні (розетки) - це надзвичайно важливі компоненти оптичних мереж, без яких побудова якісної лінії неможливо. За допомогою оптичних розеток здійснюється під'єднання і підключення конекторів до різних мережевих оптичних вузлів. Найпоширенішими способами застосування адаптерів є патч-панелі, оптичні бокси, кроси, вимірювальні прилади в комп'ютерних мережах. Головна перевага використання розеток - це надійне стабільне з'єднання розмикається елементів. Для оптичних розеток не існує будь-яких встановлених колірних стандартів на ринку представлені блокові адаптери самих різних кольорів. Це дозволяє швидко ідентифікувати їх при великому скупченні в великих мережевих вузлах.

Конструкція оптичних адаптерів включає корпус, втулку, а також елементи кріплення. Корпус розеток бувають як із пластику, так і з металу. Втулка, або, як її ще називають - центратор, є головним елементом пристрою. Пов'язано це з тим, що від якості втулки залежить точність суміщення оптичних волокон, які з'єднуються в розетці. За типом серцевини оптичні розетки діляться на одномодові і багатомодові. Розетка оптична SM (SingleMode, одномодова) оснащується серцевиною, а матеріалом для її виготовлення служить цирконієва кераміка. У розетках MM (MultiMode, багатомодові) встановлюється розрізна бронзова серцевина.

Основний параметр розподілу оптичних адаптерів на види є типи конекторів. Відповідно, виділяються чотири типи розеток: оптичні розетки SC, LC, ST і розетка оптична FC SM. Коннектори відрізняються формою, конструкцією і матеріалом корпусу, а також способом фіксації приєднаного кабелю. У кожного типу конекторів є свої переваги, але найбільш популярними стали адаптери з широко використовуваними соединителями SC і LC. При необхідності можна знайти також адаптер коаксіальний оптичний для звукових систем, що дозволяє конвертувати цифровий звук з коаксіального або оптоволоконного кабелю в аналоговий.

Будь-адаптер оптичний має два гнізда для підключення. Виходячи з типу цих гнізд адаптери діляться на сполучні (прохідні) і перехідні. Оптичний прохідний адаптер оснащується двома коннекторами одного типу (наприклад, оптичний прохідний адаптер SC SC або адаптер оптичний FC FC). Тобто, вони з'єднують два кабелі з однаковим типом конекторів, звідси і їх основна назва - з'єднувальні (з'єднувальний адаптер оптичний SC SC). Завдання перехідних адаптерів полягає в з'єднанні конекторів різного типу (наприклад, розетка оптична LC SC або оптичний адаптер LC FC).

На ринку також представлені менш поширені оптичні адаптери, за допомогою яких створюються тимчасові з'єднання. Вони отримали назву "оптичні адаптери оголеного волокна", і до їх допомоги вдаються в процесі тестування з'єднань і обладнання. Його перевага полягає в простоті підключення оптичного провідника. Весь процес полягає в тому, що кабель вводиться в пристрій, і для початку користування досить просто натиснути одну кнопку - з'єднання виконано. Такі адаптери можна використовувати багаторазово, їх відрізняє висока міцність і надійність конструкції.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

63 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!