За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ковдра MirSon бамбукова Bianco 0779 літо 110x140 см (2200000145079)

код товару: U0704649
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип літні
Розмір 110 x 140 см
Особливості антиалергенні
Матеріал чохла сатин

Інші

Виробник MirSon
Модель бамбукова Bianco 0779 літо 110x140 см
Артикул 2200000145079
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Здоровий сон насичує організм бадьорістю і прекрасним настроєм на весь день! Компанія Mirson пропонує Вам унікальну інновацію — колекцію натуральних ковдр з іонами срібла «Bianco».

Освіжна та неймовірно ніжна колекція ковдр «Bianco» має чудодійну лікувальну силу, адже величезна користь срібла для людини полягає в його дезінфекційній властивості! Воно запобігає росту мікробів і бактерій, активізує енергетичний обмін в організмі та зміцнює імунітет. Створюючи захисну «ауру», укривало з іонами срібла сприятливо впливає на фізіологічні процеси людини, захищає на довгі роки ваші вироби від кліщів, мікроорганізмів та інших алергенів.

Чохол виготовлений із міцної тканини (100% бавовна). Високоеластичні волокна чудово пропускають повітря, чим забезпечують ідеальну терморегуляцію, волого- й повітрообмін для комфорту в спальні, а також перешкоджають появі пилових кліщів та інших шкідливих мікроорганізмів завдяки антибактеріальним властивостям іонів срібла.

Зважаючи на всі переваги та поєднання найкращих властивостей натуральних тканин і наповнювача, можна тільки уявити, які відчуття подарує цінителю комфорту й безкомпромісної якості ковдра колекції «Bianco». Ідеальний варіант для щорічного використання: і для теплих літніх ночей, коли хочеться відчути на собі прохолоду бамбукових заростей, і для вогкого осіннього ранку, коли всі ми прокидаємося з думкою про чашечку гарячого шоколаду...

Особливості наповнювача:
Для виготовлення виробів із бамбукового волокна використовують 100% натуральний бамбук, який виготовлений механічним способом без застосування хімічних речовин. Тому екологічно чисте натуральне бамбукове волокно коштує дорожче інших різновидів наповнювачів. А щоб зробити вироби доступнішими для покупця, збільшити міцність і еластичність продукції, у наповнювач із бамбука додають бамбуковий шовк «bamboo rayon», який отримують через застосування хімічних реагентів. Але попри хімічну технологію виробництва, бамбуковий шовк зберігає всі корисні властивості та повністю безпечний для організму, тому та вважається найбільш натуральним із бамбукових штучних волокон.

Вироби з бамбука здатні до самовентилювання, тобто не вбирають запахи, зберігають тепло та приємні на дотик, легкі, але водночас теплі. Основною перевагою бамбукового волокна є елемент bamboo kun, який має протимікробний ефект і антибактеріальні властивості, надає йому м'якість і шовковистість. Корисні компоненти бамбукового волокна покращують кровообіг, нормалізують функцію сну, сприяють виведенню з організму іонів важких металів. Укривала з бамбукового волокна забезпечують оптимальний мікроклімат, дають шкірі змогу дихати, виготовлені з екологічної сировини та дають відчуття комфорту вночі й бадьорості вдень після гарного відпочинку!

Легкість, невагомість і пружність, м'якість і пишність укривалам із бамбука надає його порувата волокниста структура. Бамбукове волокно, яке чимось нагадує шовк за якістю, має унікальні властивості: антибактеріальний ефект, м'якість, зносостійкість, довговічність. Воно на накопичує статичний заряд, не утримує запахи та сприяє нормальній терморегуляції й повітрообміну.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

995 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!